Terim’den ilk neşter!

Abone Ol

Galatasaray taraftarının Fatih Terim ısrarı sonuç verdi ve İmparator, Galatasaray’a 1,5 yıllık imza attı. Sarı-Kırmızılı camiada Terim’i istemeyenlerin başında gelen Cenk Ergün, Florya’ya artık adım atamayacak. İmparator, tıpkı eski günlerdeki gibi Florya’da yönetimi ele aldı… Başkan Dursun Özbek ise bu durumdan şikâyetçi olanları kulüpten uzaklaştıracaklarını belirtti.

Selçuk ve 

Belhanda bilmecesi

Sarı-Kırmızılı taraftarın aklına şimdiden deli sorular geliyor. Belhanda’yı Tudor mu oynatamadı? Yoksa Belhanda gerçekten kötü mü? Galatasaray taraftarı ve birçok topluluk bu sorunun cevabını Terim’den alacak. Bence başarılı teknik adam “Meşhur teşhis”leriyle Belhanda’yı takıma kazandıracaktır. Akıllara gelen bir diğer soru ise Selçuk İnan’ın son kullanma tarihinin geçtiği mi, yoksa Tudor’un geri kazanamaması mı? Farkındaysanız bütün sorunların başından Tudor geliyor! Bu sorunun cevabı ise net bir şekilde ortada…

Tabii ki de Tudor’un beceriksizliği! İmparator’un hem Belhanda’yı hem de Selçuk’u takıma geri kazandıracağından adım gibi eminim. Öte yandan Terim, yapılacak antrenmanlarda futbolcuların yeteneklerini ve performanslarını ölçerek ideal ilk 11’i kuracağının altını çizdi.