Gündem

TEM Otoyolu'nun ortasında yürüyen kadın kamerada

İstanbul Sultangazi'de, elindeki bavulla TEM Otoyolu'nun ortasında yürüyen bir kadın, sürücüler için büyük bir tehlike oluşturdu. O anlar, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Loading...

Abone Ol

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, dün saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu'nda tehlikeli bir olay yaşandı. Bir kadın, elindeki bavulla trafiğin ortasında yürümeye başladı. Otoyolda ilerleyen araçların hızla geçtiği sırada, kadının bu tehlikeli davranışı dikkat çekti.

Kadın, sürücülerin uyarılarına aldırış etmeden yola devam etti. Korna sesleri eşliğinde, bir kamyon şoförü durumu kaydederek, "Otobanda yolun ortasında yürüyor. Az kalsın çarpıyorduk. Abla kenara çekil," sözleriyle durumu dile getirdi. Kadın, hiçbir uyarıya yanıt vermeden otoyolda uzun süre ilerlemeye devam etti.

Otoyolda yürümeye devam eden kadının, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye attığı o anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kadın, yol ayrımına kadar yürüdükten sonra gözden kayboldu.