Gündem

Taksicilerden şehitler için konvoy

TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısı, İstanbul’daki taksiciler tarafından güçlü bir şekilde kınandı. Şişli’de bir araya gelen yüzlerce taksici, araçlarına astıkları Türk bayrakları ile Yenikapı Etkinlik Alanı’na konvoy düzenledi.

Loading...

Abone Ol

Yenikapı’da toplanan taksiciler, burada şehitler için saygı duruşunda bulunarak bir basın açıklaması yaptı. İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Dündar, “Başkentimiz Ankara'da devletimizin ve milletimizin göz bebeği TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı kınamak ve terörün her türlüsünü lanetlemek için toplandık” diyerek, meslektaşları şehit Murat Arslan için başsağlığı diledi.

"Canla Başla Mücadele Edeceğiz"

Dündar, sözlerine şöyle devam etti: “Bu baki devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü, huzuru ve barışı için, bu topraklarda yaşayan herkes gibi hainlere ve teröristlere inat canla, başla daha çok çalışarak mücadele edeceğiz.”

Taksiciler, saldırıda hayatını kaybeden meslektaşları Şehit Murat Arslan’ı da unutmadı. Dündar, “Yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimizden bir tanesi de bizler gibi taksi şoförlüğü yapan Murat Arslan abimizdi. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun” diyerek, şehidin anısını yaşattı.