Genel

Su basan alt geçitte aracın içinde mahsur kalan şoför: Cami kırarak çıktım

İstanbul'da sabah saatlerinde şiddetli olan sağanak yağışın ardından Bayrampaşa Maltepe'nin alt akışını su bastı. Yağmur suyuyla dolan alt geçitte 2 araç mahsur kaldı. Belediye ekiplerinin savaşın ardından 2 araçlık olay yerinden uzaklaştırıldı. Alt geçitte mahsur kalan minibüs şoförü Nurettin Çakır, 'Araba suya gömüldü. Bende camiyi kırarak çıktım. Minibüs boştu, yolcu olsa boğulurdu' dedi.

Abone Ol

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Bayrampaşa-Maltepe metro altgeçidini su bastı. Metrelerce yükselen yağmur suları arasında bir minibüs ve panelvan mahsur kaldı. Suyun içindeki gömülü araçlardan kendi seçenekleriyle ortaya çıktı. Belediye birimlerinin alt geçişteki suyu tahliye engellemesinin ardından alt geçişte mahsur kalan 2 araç çekiciden çekildi. Alt geçitten geçen arabaların ardından geçmişteki çamur yığını kaldı. Ekiplerin alt geçişteki temizlik çalışmaları sürüyor.

'Su 2 dakika içinde 10 metreye çıktı"

Altgeçitte suya gömülen mini etek mahsur kalan Nurettin Çakır o anlarını anlattı. Çakır, 'Su 2 dakika içerisinde 10 metreye çıktı. Araba iki boy kadar suya gömüldü. Ben de camiyi kırarak çıktım. Alt geçişte girdiğimde su iki karış vardı. Minibüs boştu, ben zor çıktım. Yolcu olsa boğulurdu' dedi.