Dizi-Film

Sinemalarda bu hafta 10 film vizyona girecek

Beyaz perde de bu hafta (18 Temmuz 2024) gerilimden aksiyona, komediden drama on film yayımlanacak.

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

19 Temmuz 2024 Cuma günü vizyona girecek filmler: 

Acımasız

Gerilim türündeki bu filmin yönetmen koltuğunda Art Camacho oturuyor. Dermot Mulroney ve Jeff Fahey'in başrollerini paylaştığı film, ergenlik çağındaki kızı öldürülen bir lise koçunun, öğrencisini insan kaçakçılığı operasyonu için kaçıran adamların peşine düşmesini anlatıyor.

Tarikat

Gerilim türündeki bu filmin yönetmen koltuğunda Jordan Scott oturuyor. Eric Bana, Sadie Sink, Sylvia Hoeks ve Sophie Rois'in başrollerini paylaştığı film, bir tarikatın karıştığı korkunç olayları araştıran psikolog Ben Monroe ile ailesinin bu süreçte yaşadıklarını işliyor.

Yem

ABD yapımı bu gerilim filminin yönetmen koltuğunda Hayley Easton Street oturuyor. Film, eğlenmek için bir araya gelen beş kız arkadaşın yaşadıklarına odaklanıyor.

Şafak Sökerken

İtalyan yönetmen Saverio Costanzo'nun çektiği bu film, 1950'lerde nişanlanmak üzere olan Romalı genç bir kadının oyuncu seçmelerine katılmak üzere gittiği Cinecitta'da başından geçenleri konu ediniyor. Lily James'in başrolünde oynadığı filmde, genç oyuncuya Rebecca Antonaci, Joe Keery, Rachel Sennott, Alba Rohrwacher ve Willem Dafoe eşlik ediyor.

Cam Kavanoz

Yerli yapım bu filmin yönetmen koltuğunda Sinan Uzun oturuyor. Cemalettin Çekmece, Gazi Şeker ve Özgür Yelaldı'nın rol aldığı film, boş zamanlarında mezarlıklarda su taşıyıp çiçek satarak para kazanmaya çalışan dört çocuğun hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Mavi Kaplan ve Fırtına Takım

Çinli yönetmen Peng Liu'nun anime filmi, babası ile mavi kaplanların, dinozor Rage tarafından başka bir boyuttaki gezegende tutsak edildiğini öğrenen Fırtına'nın onları kurtarmak için giriştiği zorlukları işliyor.

Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde

Çin yapımı bu animasyon filminin yönetmen koltuğunda Weiming Huang oturuyor. Film, uzak bir galakside yaşayan ve Enerji Taşı'nı korumak için savaşırken güçlerini kaybeden Süper Kahramanların, güçlerini kazanmak için verdiği mücadeleyi ele alıyor.

Korku Ormanı

Korku türündeki bu filmin yönetmen koltuğunda Brendan Rudnicki oturuyor. Alexa Lauren ile Andrew Thomas'ın başrollerini paylaştığı film, meraklı iki belgeselcinin sözde hayaletli Rudwick Ormanı'ndaki bir dizi kaçırılma olayını takip etmeye karar vermeleri sonrasında başlarına gelen olayları irdeliyor.

Son Ayin

Korku türündeki bu filmin yönetmen koltuğunda William Brent Bell oturuyor. Film, kırsal bir kasabadaki Hasat Festivali'nde yaşanan ürpertici olayları beyaz perdeye aktarıyor.

Korku Kapanı

Yerli yapım bu korku filminin yönetmen koltuğunda Bedel Art oturuyor. Film, zengin olmak için büyü yaptıran bir adamın yaşadığı olayları işliyor.