Sezgin Tanrıkulu, Demirtaş’ı özlemiş!

Abone Ol

Bazen vicdan yapıyorum, hakikaten CHP ve Kılıçdaroğlu’na karşı çok mu sertim diye! Tam aksine vicdanıma daha dönemeden, muhasebe yapamadan bir skandal daha patlıyor. CHP’nin kadrosu, onlar her ne kadar “Muhalefet, adalet” gibi kavramlarla kamufleye çalışsa da terör destekçileriyle dolu… CHP’nin içi bildiğiniz FETÖ-PKK-DHKP/C yuvası. Eren Erdem’i, Mahmut Tanal’ı, Barış Yarkadaş’ı defalarca yazdım, onların kimlikleri zaten üzerlerine yapışmış. Sözde İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu da es geçemeyeceğim. Önceki gün, teröristlere “Nefes” alanı dahi bırakmayan, sınırdan geçişleri engelleyen, sığınakları vuran Silahlı İnsansız Hava Araçları’nı “JİTEM”e benzetti. Bununla da yetinmedi tabii, neticede bebek katili PKK terör örgütünü korumakla vazifeli. Sosyal medya hesabından dünyanın hiçbir yerinde cezasız kalmayacak şu alçak mesajı paylaştı: “BAYRAKTAR adlı Silahlı İnsansız Hava Araçları sivil yurttaşları vurdu, öldürdü.” 23 Temmuz 2015’ten bu yana Güneydoğu’da PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda sivillere zarar gelmesin diye operasyon uzadı, sırf bu yüzden daha fazla Mehmetçiğimiz şehit oldu. Tanrıkulu’nun PKK’ya operasyonları engellemenin dışındaki amacı ne?

Batı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a attığı diktatör iftirasının içini doldurmak. Devlete katil yaftası vuruyor, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, Türkiye’nin gelişimini dert edinmiş, cesur bir yatırımcı olan Selçuk Bayraktar’ın ürettiği İHA’ları öne sürüyor. Tabii, Avrupa’ya Türkiye’yi işgale çağıran Tanrıkulu, Almanya, İsveç ve Belçika’daki PKK destekçisi lobilere de, aynı zamanda “Bugün Erdoğan’a nereden saldırsak” diye düşünen Batı medyasına da malzeme verme uğraşında. Biliyorsunuz, Meclis’in şanını kirleten bu kravatlı militan Tanrıkulu, yıllarca İmralı’da yatan PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yaptı, CHP’ye paraşütle indirildi. Tanrıkulu’nun suçları yaz yaz bitmez… İngiltere’de Türkiye Çalışmaları Merkezi’nde PYD’yi halk kahramanı ilan etmiş, Cizre’deki operasyonlarda sivillerin infaz edildiğini söylemiş, askerlere hakaret etmiş, FETÖ’nün DAEŞ iftirasına destek vermiş, terörist cenazelerinde boy göstermişti Sezgin Tanrıkulu.

CHP’ye yuvalanmış PKK sempatizanı grubun başını çeken Tanrıkulu belli ki, PKK’nın siyasi ayağının başı Selahattin Demirtaş’ı çok özlemiş, o yüzden rolünü çalmaya çalışıyor. Tanrıkulu, her sözümüz, her attığımız tweet için hakkımızda suç duyurusunda bulunuyor, şimdi ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak devletime, yönetenlerime, Mehmetçiklerime iftira atan, terör örgütü propagandası yaparak sözcülüğünü üstlenen, hainlere kol kanat geren Sezgin Tanrıkulu hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Devlet düşmanı olmak cezasız kalmamalı, şehitlerin hesabı sadece elinde silah, bomba bulunan teröristten değil, onu savunan, ona destek veren her kişiden sorulmalıdır… Hem Kılıçdaroğlu’nun forma girmesi için bir yürüyüş bahanesi daha olur…