Spor

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın transferlerini eleştirdi! ''Satan kulüpler bayram etmiştir''

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Sergen Yalçın, siyah-beyazlı kulübün yaptığı iki transferi eleştirdi.

Abone Ol

Son olarak Antalyaspor'u çalıştırdıktan sonra kulüpsüz olan teknik direktör Sergen Yalçın, KAFA Sports Youtube kanalında yorumlarda bulunuyor.

Deneyimli teknik adam, 2020-21 sezonunda şampiyon yaptığı Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosuna kattığı Ernest Muçi ve Al Musrati'ye ödenen paraları eleştirdi.

''SATAN KULÜPLER BAYRAM ETMİŞTİR''

İki futbolcunun da Beşiktaş seviyesinde olmadığını vurgulayan Yalçın, ''Al-Musrati ve Muci'nin kontratlarıyla beraber toplam maliyeti yaklaşık 40 milyon euro. Bu oyuncuları kim izledi, size kim aldırdı? Kulüpleri, bu oyuncuları bu paralara satınca bayram etmişlerdir. Festival falan düzenlemişlerdir. Ben izlemiş olsam, bu ikisine 1 milyon euro bonservis verdirmem.'' ifadelerini kullandı.

SARA ÖRNEĞİ VERDİ

Galatasaray'ın Gabriel Sara transferinin doğru yatırım olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, ''Galatasaray, Gabriel Sara'yı alarak çok iyi bir transfer yapmış. Hiç Al-Musrati ve Muci'ye benziyor mu? Benzemiyor, işte Sara yatırım yapılacak oyuncu. 28-29 yaşında bir oyuncuya 12 milyon euro bonservis veremezsin. Çünkü son sahibi olacaksın. Bugün Al-Musrati ve Muci'yi satışa koy, bakalım kaça satacaksın.'' sözlerini sarf etti.