Gündem

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Ali Yörük tahliye edildi

Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada tutuklu sanık Ali Yörük tahliye edildi.

Abone Ol

Aralarında Fatih Terim ve ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi yüksek getirili fon vaadiyle dolandırmakla suçlanan eski bankacı Seçil Erzan'ın yargılandığı davaya bugün devam edildi.

ALİ YÖRÜK'ÜN TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ

Mahkeme bugün ara kararı açıkladı. Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken "Seçil Erzan'ın çantacısı" olduğu iddia edilen Ali Yörük'ün yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmedildi.

BANKA ÇALIŞANLARI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Mahkeme, müşteki ve sanık avukatlarının, Hakan Ateş ile Mehmet Aydoğdu'nun mahkemede tanık olarak dinlenilmeleri talebini reddetti. Denizbank çalışanları hakkında, "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar veren mahkeme, Denizbank'a yazı yazılarak Seçil Erzan'ın Denizbank uzantılı maillerinin temin ederek mahkemeye göndermelerine karar verdi.