Spor

Sebastian Szymanski Ada yolcusu!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği üstün performansın ardından Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Sebastian Szymanski, İngiliz devlerinin de radarına girdi.

Abone Ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova'dan 9,75 milyon avro karşılığında transfer ettiği Sebastian Szymanski kısa sürede gösterdiği performansla büyük takdir topladı. Süper Lig ve Avrupa maçlarında etkili futbolu ve skorer kimliği ile dikkat çeken Polonyalı oyuncu, ilk olarak İtalyan devi Napoli’nin listesine girmişti. Ancak 24 yaşındaki futbolcunun talipleri Napoli ile sınırlı kalmadı.  

21 gole katkı

Alınan bilgiye göre İngiltere Premier Lig ekipleri Chelsea, Liverpool ve Manchester United, Szymanski’yi takibe aldı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 29 maçta boy gösteren Polonyalı, 11 gol ve 10 asistlik skor katkısı verdi. Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'ın verilerine göre başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon avro. 

HABER: ÇAĞLAR ASLAN