Güncel

Sakla Beni konusu ne? Star Sakla Beni dizisinin konusu nedir, hikayesi gerçek mi?

Sakla Beni konusu ne? Star Sakla Beni dizisinin konusu nedir, hikayesi gerçek mi? Diziseverlerin yeni favorisi Sakla Beni hikayesi oldukça ilgi çekti. Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı ekibiyle kısa sürede ilgi odağı olan Sakla Beni konusu ne? Star Sakla Beni dizisinin konusu nedir, hikayesi gerçek mi? Yanıtı içeriğimizde.

Abone Ol

Hikayesini Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı Sakla Beni dizisi hakkında "neyi anlatıyor", "kimin hayatı" gibi sorular internet ortamında sorgulanıyor. Dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek yer alıyor. Dizinin senaryosunun gerçek hikayeden alınıp alınmadığı ve neleri konu ettiği de merak konusu. Peki, Sakla Beni konusu ne? Star Sakla Beni dizisinin konusu nedir, hikayesi gerçek mi? Kısaca yanıtı yazımızda.

Sakla Beni konusu ne? Star Sakla Beni dizisinin konusu nedir, hikayesi gerçek mi?

Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni'nin konusu gerçeklerden alıntı veya uyarlama değildir.

Dizide Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?