Sağlık

Sağlık Sen’den Erdoğan’a açık destek

Abone Ol

İbrahim Seçkin Talaş/Ankara

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, hak arama yolunda parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmadıklarını belirterek, 1 milyon üyesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destekleyeceklerini söyledi. Sağlık Sen Genel Başkanı Memiş, “Ülkemizin birliği memurların beklentilerinin üzerindedir. Ekmeğini yediğimiz topraklarda alın terimizle devam diyoruz” dedi.

Alaşağı etmek isteyenler çöktü

Türkiye’de son 15 yılda büyük değişimlerle beraber, değişimin önüne geçmek isteyenlere değinen Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alaşağı etmek isteyenlerin 27 Nisan e-muhtıra, Batı destekli gezi olayları, 17-25 Aralık yargı yoluyla hükümeti devirme operasyonu ve FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulunduklarına dikkati çekti. Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kendi dinamikleri sayesinde tamamen bağımsız hareket eden bir ülke çabasında olduğunu dile getiren Metin Memiş, “Artık IMF’yi Türkiye’den silkeleyip geldiği yere fırlatmış, Avrupa ve Amerika’dan icazet almayı kesip atmış, sömürgeci ülkelerin mazlum coğrafyalardaki istilasına “HAYIR” diye bağırabilen etkin bir Türkiye olmuştur” şeklinde konuştu.

UMUT ÜLKESİ TÜRKİYE

Türkiye’nin dünya mazlumlarının umut ülkesi haline geldiğini söyleyen Memiş, Doğu Türkistan’dan Somali’ye, Filistin’den Arakana Müslüman coğrafyaların ellerinde Türk bayrağıyla Türkiye’ye selam gönderdiğini belirtti. Suriye’de yaşanan savaşta katliamdan kaçan muhacir Suriyeliler için Türkiye’nin bir sığınak olduğunu aktaran Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onurlu duruşu sayesinde Türkiye’nin sadece kendi halkı için değil, başka halklar için de umut olduğunu dile getirdi.