Yaşam

Sabri Sarıoğlu ismi başına bela oldu! Telefonları susmuyor

Hatay'da yaşayan 68 vatandaşın kimliğinde yazan ismi nedeniyle telefonları susmuyor. Bostancık Mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan Hataylı Sarıoğlu, eski milli futbolcuyla isminin benzerliğinden dolayı kendisini sürekli arayanlarla görüşmeler gerçekleştiriyor.

Abone Ol

Hatay'da yaşayan 68 vatandaşın kimliğinde yazan ismi nedeniyle telefonları susmuyor. Defne ilçesi Bostancık Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, Galatasaraylı eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'yla aynı ismi paylaşıyor.

TELEFONLARI SUSMUYOR

Bostancık Mahallesi'nin bir dönem muhtarlığını yapan Hataylı Sarıoğlu, eski milli futbolcuyla isminin benzerliğinden dolayı kendisini sürekli arayanlarla görüşmeler gerçekleştiriyor.

Kendini arayanlara milli futbolcuyla isim benzerliğini yaşadığını belirten Sarıoğlu'nun ailesinde aynı isim ve soy isimden 2 kişi daha bulunuyor. Aile içinde çok sevildiğini ifade eden Sarıoğlu, futbolcu Sarıoğlu'nu tanımadığını ama tanışmak ve evinde ağırlamak istediğini belirtti.

MİLLİ FUTBOLCUYLA TANIŞMAK İSTİYOR

Zaman zaman insanların yardım ve tanışma amaçlı aradığını belirten Sarıoğlu, “Bana fakir bir aileden bir mesaj geldi. Benden yardım istediler. Ben de gerçek Sabri Sarıoğlu olmadığımı kendilerine beyan ettim. Keşke ben o olsaydım da size ben yardımcı olsaydım dedim. Fakat ben Hataylıyım ve Hatay'da bir mahalle muhtarıyım. Keşke size yardımcı olacağım bir şey olsaydı dedim. Sonra ayrı bir vatandaş aradı, benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben 'siz kimi arıyorsunuz?' dedim. Ben Galatasaray'da oynayan Sabri Sarıoğlu'nu arıyorum dedi. Ben o değilim dedim” ifadelerini kullandı.