Gündem

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çatışma! Yolcu paylaşımı yapan 2 grup birbirine girdi

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, turist yolcu karşılama işi yapan iki grup arasında müşteri paylaşımı yüzünden çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Olayın ardından polis tarafından 9 şüpheli gözaltına alındı.

Abone Ol

İstanbul'un Pendik ilçesinde, 7 Eylül Cumartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, turistleri karşılama işi yapan iki grup arasında çıkan silahlı çatışma, havalimanında büyük bir panik ve kaosa yol açtı. Çatışmada, 45 yaşındaki Süleyman Üzümcü hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Çatışmanın, grup üyeleri arasında müşteri paylaşımı yüzünden başladığı öğrenildi.

KONUŞMAYLA BAŞLADI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. İki grup, yolcu paylaşımında anlaşmazlık yaşadığı için bir araya geldi. Başlangıçta konuşma ve anlaşma çabalarıyla başlayan durum, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar, arasında silahların çekilmesiyle silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada Süleyman Üzümcü ağır şekilde yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca, çatışmada iki kişi daha yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

9 GÖZALTI

Polis ekipleri, olayın hemen ardından harekete geçti. Yapılan operasyonlarda, kavgaya karışan 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 2'sinin hastanede tedavi gördüğü, diğer 7'sinin ise geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildiği bildirildi. Emniyette yapılan sorgularında, şüpheliler, kavgaya karıştıklarını ancak öldürme ve yaralama olaylarını gerçekleştirmediklerini söyledi.

2 ŞÜPHELİ TEDAVİ ALTINDA

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, Çevik Kuvvet Otobüsleriyle geniş güvenlik önlemi alınarak adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavileri süren 2 şüphelinin ise daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.