Magazin

Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl? Uğur Dündar'dan açıklama

Geçtiğimiz ay evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan gazeteci Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında Uğur Dündar’dan yeni açıklama geldi. Dündar, Muhtar'ın iyileşme sürecinde olduğunu ve yakında rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirtti.

Abone Ol

Eski haber spikeri Reha Muhtar, 19 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi edilen Muhtar, pıhtı atması riski nedeniyle iki kez entübe edildi ve ardından yavaşça uyandırıldı.

O zamandan bu yana tedavi gören Muhtar’ın sağlık durumu hakkında meslektaşı Uğur Dündar’dan yeni bir açıklama geldi.

Uğur Dündar’ın Açıklaması

Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden Uğur Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar’ı hastanede ziyaret ettim. Doktorları süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçilebileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur" ifadelerini kullandı.

Ne Zaman Taburcu Olacağı Henüz Belli Değil

Daha önce, Reha Muhtar’ın eski hayat arkadaşı şarkıcı Nilüfer Uyumlu ve kızı Ayşe Nazlı, hastanede Muhtar’ı ziyaret etmişti. Uyumlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Ne zaman taburcu olacağı belli değil ama kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı" demişti.

Reha Muhtar’ın tedavi süreci devam ederken, iyileşme belirtileri gösterdiği ve rehabilitasyon aşamasına geçilebileceği bildirildi.