Güncel

Polise ateş açtıktan sonra intihar eden şüpheli 18 suçtan aranıyordu

İstanbul Büyükçekmece'de polise ateş açtıktan sonra intihar eden C.G.'nin, 18 farklı suçtan aranması olduğu ortaya çıktı. Operasyonda bir diğer şüpheli E.T. ise yakalandı.

Abone Ol

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda polise ateş açtıktan sonra intihar eden şüpheli C.G.'nin, hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama gibi suçlardan 18 aranması olduğu belirlendi. Aynı operasyonda, 33 suç kaydı bulunan ve aralarında uyuşturucu ticareti ile hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 5 aranması olan E.T. de gözaltına alındı.

Operasyon, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde 12 Kasım 2023 tarihinde silahla yaralanan iki kişiden birinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildi. Polis ekipleri, firari şüphelilerin yakalanması için bu akşam Büyükçekmece’de bir adrese baskın düzenledi.

ATEŞ AÇTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Operasyon sırasında Özel Harekat polislerine silahla ateş açan C.G., polisin kalkanlarına ateş ettikten sonra intihar etti. Olay yerinde iki ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, operasyonla ilgili tahkikat devam ediyor.