Spor

Nicolo Zaniolo'ya yeni talip!

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo’nun talipleri artıyor. Fiorentina ve Villarreal’in ısrarla istediği oyuncuya şimdi de Atalanta talip oldu.

Abone Ol

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı takımda yarım sezon forma giydikten sonra geçen sezon kiralık olarak Aston Villa’ya giden ve satın alma opsiyonu kullanılmayan Zaniolo’ya talipler artıyor. İtalyan futbolcuya ülkesinden Fiorentina’nın talip olmasının ardından Atalanta’nın teklifi ortaya çıktı. Atalanta zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte 18 milyon avroluk bir teklif yaptı. Galatasaray ise Zaniolo’nun ayrılığına sıcak bakarken 25 milyon avro civarında bir beklentiye sahip.

“Görmek isterim”

Teknik direktör Okan Buruk, Zaniolo ile ilgili konuya geçtiğimiz günlerde “Gidecek sanıyorum ama sezon başında kadroda görmek isterim” şeklinde bir cevap vermişti. Buruk’un bu sözüne rağmen Zaniolo’nun ayrılması çok büyük ihtimal. Atalanta dışında İspanya’dan da Villarreal’İn bonservisini almak istediği oyuncu ise İspanyol kulübünü beklemeye almıştı. 24 yaşındaki oyuncu kiralık oynadığı Aston Villa’da 39 maçta 3 gol kaydetti.