Niçin her Müslüman Türk’tür…!?

Abone Ol

Dikkat ettiyseniz Türkiye’ye karşı İran, Irak ve Suriye’nin katil rejimi gibi İslam coğrafyasında kurulu düzenlerin tutumlarına, AB ve ABD gibi gayrimüslim ülkelerle örtüştüğünü görmüşsünüzdür.

Irak’ın küresel gayrimüslim müstemleke güçlerin küçük adamı ağzını açtı mı; ‘Türkiye Irak topraklarından çıksın diyor.’

Suriye’nin Nusayri azınlık rejimi, El Bab’ın terörden arındırılmasının sonuna geldiğine kani olunca; ‘Türkiye Suriye topraklarını terk etsin diyor.’

İran da aynı teraneye üstelikte ‘Türkiye terör örgütlerine destek vermesin’ cümlesini dibacesine koyarak katıldı…

Özellikle sözünü ettiğim İslam coğrafyası üzerinde kurulu düzenler ya topraklarında Türkiye’ye karşı, PKK, YPG, PYD, DHKP/C ve DEAŞ gibi terör örgütlerini barındırmakta veya el altından desteklemektedir…

Buna karşın, Türkiye hiçbir ülkeye yönelik ne topraklarında bir terör örgütü beslemekte ve nede el altından desteklemektedir.

Kaldı ki Türkiye, aziz İslam’a karşı, Müslümanlar’a ve İslam coğrafyasının herhangi bir beldesine yapılan tecavüzlere karşı kendisine yapılmış gibi muhatap olmaktadır.

Bunun sebebi şudur; Türkiye dışında, İslam coğrafyasındaki tüm ülkeler ‘kurulmuş’ ülkelerdir. Türkiye dışında kalan bu ülkeler ya bir mezhebin ve meşrebin devletidir ya da bir ideolojinin, etnik yapının devleti olarak kurulmuştur.

Kaygıları, tıpkı kendilerini İslam coğrafyası üzerine kuran güçlerin kaygıları gibi tezahür etmektedir ve politik tepkilenmeleri aynıdır.

Türkiye ise, hiçbir mezhebin, meşrebin, ideolojinin, etnik kökenin üzerine kurgulanmış bir ‘Devlet’ değildir.

Türkiye, Münevver Medine’mizin bakiyesi bir Millet ve ‘Devlet’tir.

Türkiye, ne Millet olarak ve nede ‘Devlet’ olarak kurulmamıştır ve kurgulanmamıştır. Türk Milleti, İslam Milleti ve Medine’den tevarüs eden bir ‘Devlet’ olarak doğmuştur.

Arkasında, kutlu elçilerin geleneği üzerinden insanlık tarihini taşıyan bir insanlık bakiyesi ‘Devlet’tir. Siz bakmayın tarihsel şartların içinde geçirdiği süreçlerden maruz kaldığı saldırılara karşı doğru/yanlış vermiş olduğu reflekslerine.

Serencamı insan, yani ‘İslam’ olan yeryüzündeki tek Millet ve tek ‘Devlet’tir.

Bu yüzden aziz İslam’a mescit kılınan yeryüzünün her bir parçası üzerinde hak sahibidir.

Çünkü bütün bir yeryüzüne dair ve bütün bir insanlık için kalbinde, yüreğinde, aşkı, duygusu, düşüncesi ve hayali öte dünyaya kadar uzanan tek ‘Milleti’dir Türk Milleti.

Türk Milletinin düşmanı yoktur ve fakat insanlığın ve hakikatin bütün düşmanları Türk Milletine düşmandır, düşmanlık besler vesselam…