Gündem

NATO zirvesinde son gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke liderleri ile sohbet etti

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, toplantı öncesinde bazı liderlerle sohbet etti.

Abone Ol

Bugün NATO'nun 75'inci kuruluş yıl dönümünün üçüncü ve son günü. Zirve için Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yine yoğun bir programı var.

Sabah saatlerinde zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesinde bazı liderlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında ikili görüşmeler de var. Erdoğan, İngiltere'nin yeni Başbakanı Keir Starmer ile ikili görüşme yapacak.

Erdoğan, görüşmelerini tamamladıktan sonra basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelecek ve ardından Türkiye'ye hareket edecek.