Güncel

Müslüme olayında son dakika neler oldu? Küçük Müslüme Yağal’ın olayında son durum ne?

Abone Ol

Müslüme olayında son dakika neler oldu? Küçük Müslüme Yağal’ın olayında son durum ne? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Müslüme Yağal’ın ailesi, uzun süren sorgunun ardından serbest kalmıştı. Müslüme Yağal’ın dedesi ise tutuklanarak cezaevine göndermişti. Vatandaşlar, Müslüme Yağal’ın olayında son durumu merak ediyor. Müslüme olayında son dakika neler oldu? Küçük Müslüme Yağal’ın olayında son durum ne? İşte son dakika bilgileri haberimizde…

MÜSLÜME OLAYINDA SON DAKİKA NELER OLDU?

Mersin’in Gülnar ilçesi Yanışlı mahallesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet-Selvi Yagal çiftinin 7 çocuğundan ikinci küçük olan Müslüme Yağal, 10 Kasım Çarşamba günü evlerinin önünde oynarken saat 17.00’de aniden kayıplara karışmıştı.

Üç yaşındaki Müslüme’nin cansız bedeni, kaybolduğu iddia edilen yerden 7 kilometre uzakta 10 gün sonra bulundu.

KÜÇÜK MÜSLÜME YAĞAL’IN OLAYINDA SON DURUM NE?

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Gülnar'da 10 Kasım günü kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan Müslüme Yağcı'nin bedeni üzerinde yapılan DNA testi sonuçlandı.

Buna göre, Müslüme'nin DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın gerçek babasının, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal olduğu ortaya çıktı.

Hasan Yağal, geçen hafta tutuklanmıştı. Diğer aile üyeleri ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. Bu yeni bilgi üzerine, dede Yağal'ın tedbiren tutuklanmış olabileceği değerlendiriliyor.

MÜSLÜME’Yİ BULAN KADIN KONUŞTU

Müslüme'nin cansız bedenini bulan kadın çoban Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Ayşe Bacak şu ifadeleri kullandı: 'Kıyafetleri üzerinde değildi. Bir çocuğun buraya yürümesi çok zor. Ben de normalde bu bölgeye gelmem. Köpekler havlayınca buraya doğru geldim. Davar otlatıyordum, sonra cansız bedeni gördüm. Hemen kardeşimi aradım. O da muhtara haber vermiş. Jandarmaya teslim ettim sonra evime gittim...'