Müslümanlar bir oldukça, inkarcılar yok olacak!

Abone Ol

Müslümanların kutsalına saldırmak İsrail’in DNA’sında var. Mescid-i Aksa’nın kapısında başlattığı metal arama dedektörü uygulamasından vazgeçmeyen İsrail hükümeti, 50 yaş altı Müslümanların mescide girişine de yasak getirdi.

İyi ki sosyal medya var. Her Müslüman en azından sosyal medyadan tepkisini gösteriyor. Ama yetmiyor. İsrail’in hiçbir şey umurunda değil. Hiç olmadı da. Bildiğini okuyor.

Allah celle celalühü Kuran’da Müslümanlara birlik olmamızı şu ayetlerle emrediyor.

Mü’minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulup-düzeltin ve Allah’tan korkup-sakının; umulur ki esirgenirsiniz. (Hucurat Suresi, 10)

Allah’a ve Resûlü’ne itaat edin ve çekişip birbirinize düşmeyin, çözülüp yılgınlaşırsınız, gücünüz gider. Sabredin. Şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir. (Enfal Suresi, 46)

İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (Enfal Suresi, 73)

Ve haklarına tecavüz edildiği zaman, birlik olup karşı koyanlardır. (Şura Suresi, 39)

Şüphesiz Allah, Kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak cehd edenleri (mücadele edenleri) sever. (Saff Suresi, 4)

Peki Müslümanlar ne halde?

Tabi ki, mezhep kavgasında. Amerika’ya hoş görünmek için kendi kardeşine Katar’a ambargo uygulama derdinde. Amerika’nın derdi ne? Tabi ki, İsrail’in güvenliği, Filistin’i yok etmesinin önünü açacak şekilde güçlenmesinin derdinde.

İslam coğrafyasında bu kadar kan akıyor ve Allah’ın (cc) liderlik lütfettiği liderler birleşip İslam bayrağı altında toplanıp birleşemiyor. Ama kendi kardeşlerine karşı bir günde birleşip ambargo uygulayabiliyorlar.

İsrail’i durdurmanın tek bir yolu var. O da ‘İslam Birliği kurularak tek para birimine geçilmesi. Mahkemesi kurularak, Müslümanlara karşı zulmedenleri yargılamaları. Askeri birliği kurup laftan anlamayan zulmeden devletlere karşı cihat etmeleri.

Bütün dünya Müslümanlarının kurtuluşu bana göre bu yöntemdedir. Müslümanın tek derdi Allah’ın (cc) rızasını kazanma gayretinde başarılı olabilmektir. Yaratıcının rızası olmayan hiçbir işin de önemi yoktur. Çünkü hepsi geçip gidecektir. Ömür bittiğinde yapılan her işin boş olduğu da ortaya çıkacaktır. Ancak, Allah’ın (cc) rızası üzerine yapılan iyi ve güzel işler sonsuz hayatta insanın önüne güzellikler olarak çıkacaktır.

Öyle ise Müslüman liderler Mehdi, Mesih beklemek yerine, üzerlerine düşen görevi ve gayreti göstermelidirler. ‘İslam Birliği’ ortak para birimi, mahkemesi, askeri gücü ile birlikte kurulmalıdır. Bu olmadıkça, Müslümanın acısı dinmeyecektir. İnkar edenlerden medet beklemek kadar cahilce bir düşüncenin esiri olmaktan kurtulmanın zamanı gelmedi mi?

Dünyanın en borçlu olan ülkesi ABD mi dünyanın kaderine yön verecek? Müslüman ülkelerin desteği olmadan nefes bile alamaz. İsrail’in zülmüne destek veren ABD’ye neden nefes aldırıyor ki? O yüzden FETÖ’yü himaye ediyor unutmayın. Müslümanlar bir oldukça inkarcılar yok olacak. Bunu biliyorlar ve bu yüzden birliğimizi engellemek adına her şeyi yapıyorlar.

Selam ve dua ile…