Magazin

Murat Boz'a sahnede saldırı! Yabancı madde atıldı

Diyarbakır'da Kültür Yolu Festivali kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Murat Boz, sahnede yüzüne yabancı bir cisim fırlatılması sonucu saldırıya uğradı.

Loading...

Abone Ol

Diyarbakır'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Murat Boz, konseri sırasında talihsiz bir olayla karşılaştı. Konser esnasında, izleyicilerden biri Boz'un performansı sırasında yüzüne bir çakmak fırlattı.

FIRLATILAN CİSİM GÖZÜNE ÇARPTI!

Fırlatılan cisim Boz'un gözüne çarpınca ünlü şarkıcı sahnede bir süre sendeledi ve kendini toparlamaya çalıştı. Olayın ardından Boz, konserine devam edemedi ve izleyicilerden gelen tepkiler üzerine duraksadı.

Bu tür saldırılar, sanatçıların güvenliği açısından endişe yaratırken, hayranları da olay karşısında büyük bir üzüntü duydu. Murat Boz'un sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak hayranları ve takipçileri sosyal medya üzerinden destek mesajları paylaştı.

Sanat camiasından birçok kişi, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak Boz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

"BUNU TÜM HALKA MAL ETMEK BENİ ÜZER: TEŞEKKÜR EDERİM DİYARBAKIR"

Murat Boz olayın ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Biz dün Diyarbakır'ın güzel insanları ile çok güzel anlar paylaştık. Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur."

"Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için."

"Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız. Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok."