Siyaset

Meral Akşener'den eski ortaklara 'ulaşım' eleştirisi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, büyükşehir belediyelerindeki ulaşım sorunları ile ilgili, “Ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek maalesef pek de mümkün değil.” dedi.

Abone Ol

Gökhan Erek / Muhabir

İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında yerel seçimde yapılması planlanan ittifak, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan karar sonrası gerçekleşmedi. 

Özgür Özel, GİK’ten çıkan sonuç sonrasında verilen karara saygılı olduklarını ifade ederken, Meral Akşener’in eski ittifak ortağıyla ilgili ne gibi ifadeler kullanacağı merak ediliyordu.

ULAŞIM HİZMETLERİ BAŞARISIZ

Partisi’nin grup toplantısında konuşan Akşener, büyükşehirlerde yaşanan ulaşım sorunlarına değinerek, “Özellikle de büyükşehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek maalesef pek de mümkün değil.” ifadelerini kullandı. 

BEKLENTİLER KARŞILANMIYOR

Akşener, gelişmiş ülkelerdeki şehirlerle karşılaştırıldığında ulaşım imkanlarının hem nicelik hem de nitelik bakımından beklentileri karşılayamadığını da sözlerine ekledi. 

İBB’YE GÖNDERME

Akşener’in, büyükşehirlerdeki ulaşım sorunları ile kullandığı ifadeler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gönderme olarak yorumlandı.