Spor

Mauro Icardi İstanbul'a döndü: Tedavisine devam edecek

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sakatlığı nedeniyle ara verdiği tedavi sürecini İstanbul'da sürdürecek. Fenerbahçe derbisinde sahada olamayacağı kesinleşen Icardi’nin sahalara dönüş tarihi merakla bekleniyor.

Abone Ol

Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanında 5-1 kazandığı maçta sakatlanan Mauro İcardi, tedavi süreci iin gittiği ülkesi Arjantin'den İstanbul'a döndü. Yıldız futbolcunun sağ arka adalesinde tespit edilen kısmi yırtık sebebiyle sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. 

Tedavi Süreci İstanbul’da Devam Edecek

Maçın 25. dakikasında yaşadığı sakatlıkla oyunu terk etmek zorunda kalan Icardi, sağlık ekibinin yaptığı kontrollerin ardından Arjantin'e gitmişti. Galatasaray, futbolcusunun sağ arka adalesinde kısmi yırtık bulunduğunu açıklayarak, tedavi sürecinin uzun sürebileceğini belirtmişti. Ülkesi Arjantin'de bir süre dinlenen Icardi, İstanbul'a döndü ve tedavi sürecine burada devam edecek.

Fenerbahçe Derbisinde Sahada Olamayacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı basın toplantısında Icardi’nin durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, "Icardi'nin tedavisi devam ediyor. Şu an antrenmanlara başlayacak ama oynaması için erken. Tam anlamıyla iyileşmesi için bir hafta, 10 gün süreye ihtiyacı var. Bu yüzden Fenerbahçe maçında kesinlikle sahada olmayacak." dedi.

Icardi’nin sahalara ne zaman döneceği tam olarak netleşmezken, oyuncunun tedavi sürecinin başarılı bir şekilde ilerlemesi ve yıl sonuna kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Galatasaray taraftarı, Arjantinli golcünün yeniden form tutarak, takımın hücum gücüne katkı yapacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.