Dizi-Film

Matthew Vaughn'un 'Kingsman' Franchise'ının geleceği açıklandı

Kingsman franchise'ının hayranları için üzücü bir gün. The Hollywood Reporter ile yapılan bir röportajda, Steve Asbell serinin geleceğiyle ilgili hayal kırıklığı yaratan güncellemeler paylaştı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası 

20th Century Studios'un başkanı Asbell, Eggsy'nin (Taron Egerton) yolculuğuna ya da The King's Man'in birkaç yıl önce kurduğu gibi başka bir prequel'e yönelik şu anda bir geliştirme planının olmadığını belirtti. Bu güncellemeler, stüdyonun mülkü nereye götürebileceğiyle ilgili aylarca süren spekülasyonların ardından geldi. Görünüşe göre, önümüzdeki dönemde diğer franchise'lar ve hikayeler öne çıkacak. Asbell, gelecekteki Kingsman filmlerinin geliştirilmesiyle ilgili sorulduğunda şunları söyledi:

"Şu anda onları yapma planımız yok."

Kingsman: The Secret Service, Eggsy'i hayatında ne yapacağına karar veremeyen bir genç olarak tanıttı. Kısa sürede, Harry Hart (Colin Firth) tarafından eğitilmek üzere söz konusu casus organizasyonuna kabul edildi. İkili, dünya genelinde izleyicilerin kalbini fetheden öngörülemeyen bir maceraya atıldılar. Kingsman: The Secret Service, orijinal gösteriminde dünya genelinde 414 milyon dolar kazanmayı başardı.

Bu hikayenin başarısı, Matthew Vaughn'un yönettiği Kingsman: The Golden Circle'ın geliştirilmesine yol açtı. Dünyanın The Mandalorian'daki rolüyle tanıdığı Pedro Pascal, bu hikayede Agent Whiskey olarak rol aldı (TikTok'ta onun Agent Whiskey olarak yer aldığı Fancam videoları viral hale geldi.) Devam filmi de başarılı oldu. Kingsman: The Golden Circle, dünya genelinde 410 milyon dolar kazandı ve stüdyo, Ginger Ale (Halle Berry) ve Tequila (Channing Tatum) etrafında bir spin-off projesi üzerinde düşündü, ancak proje hiçbir zaman geliştirilmedi. Pandemi, franchise'ın birkaç yıl sessiz kalmasına neden oldu.

Franchise'ın son ihtimali

Dünyanın, Eggsy'nin büyük ekranda maceralarını sürdürmesini beklediği bir anda, yönetmen Vaughn, izleyicileri organizasyonun kökenine götürecek bir prequel üzerinde çalışmaya başlayacağını açıkladı. The King's Man, pandeminin ortasında ve Spider-Man: No Way Home'un etkileyici bir bilet satış rakamı elde etmesinin ardından gösterime girdiği için gişede hit olamadı. Pandeminin sona erdiği şu günlerde, bu karakterlerin hayranları Eggsy'nin bir başka patlayıcı göreve dönmeyeceğini öğrenmekten üzülecekler.