Dizi-Film

Marvel'da şok gelişme: Robert Downey Jr., Avengers: Doomsday'de Doctor Doom olarak dönüyor!

San Diego Comic-Con'da Kevin Feige, Marvel hayranlarını heyecanlandıracak büyük bir duyuru yaptı. Ünlü aktör Robert Downey Jr., Avengers: Doomsday filminde Doctor Doom karakteri ile geri dönüyor!

Abone Ol

Ufuk Coşkun – Diriliş Postası

Daha önce "The Kang Dynasty" olarak bilinen bu film, Marvel evreninin en beklenen yapımlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Feige, Avengers: Doomsday'nin yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo’nun üstleneceğini, senaryoyu ise Marvel’ın deneyimli yazarı Stephen McFeely’nin yazacağını açıkladı. Film, dünya genelinde 1 Mayıs 2026 tarihinde vizyona girecek.

Filmin çekim tarihleri ve diğer detaylar

Collider’ın özel haberine göre, Avengers: Doomsday’nin çekimlerine baharda başlanacak ve bu konuda resmi bir başlangıç tarihi belirlendi. Joe Russo, New York Comic Con’da yaptığı açıklamada, filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı konusunda bilgi verdi.

Filmde, Fantastic Four'un dört ana üyesi de yer alacak. Pedro Pascal, Ebon Moss-Bachrach, Vanessa Kirby ve Joseph Quinn, sırasıyla Mr. Fantastic, The Thing, Sue Storm ve Johnny Storm karakterlerini canlandıracak. Fantastic Four: First Steps, 25 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek ve filmin kötü adamı olarak Ralph Ineson’ın Galactus’u rol alacak. Marvel, Doctor Doom’un tanıtımını bu filmde kullanabileceği post-credit sahneleri ile gerçekleştirebilir.

Avengers: Doomsday kadrosu ve diğer detaylar

Avengers: Doomsday filminde yer alacak diğer bir onaylı isim ise Benedict Cumberbatch. Cumberbatch, Doctor Strange karakteri ile geri dönecek ve çekimlerin ne zaman başlayacağını bildiğini açıkladı. Kevin Feige, Thunderbolts ekibinin de filmde yer alacağını ancak hangi üyelerin görüneceği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Thunderbolts, 2025 yılında vizyona girecek olan ikinci Marvel yapımı olacak.

Avengers: Doomsday, AGBO ve Marvel Studios tarafından üretilecek. Marvel hayranları için bu film, Doctor Doom'un karşısında duracak pek çok karakterle dolu bir macera sunacak. Daha fazla güncelleme için Collider'ı takip etmeyi unutmayın!