Dizi-Film

Markiplier’ın 'The Edge of Sleep' dizisi Prime Video’da beklenmedik yayınla geldi!

Yılın en şaşırtıcı yayın hamlelerinden birinde, Prime Video, popüler YouTube korku içerik üreticisi Markiplier’ın uzun süredir beklenen dizisi The Edge of Sleep’i tanıtmadan kütüphanesine ekledi.

Abone Ol
Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

Çarşamba sabahı dünyanın en büyük ikinci yayın platformuna giren hayranlar, The Edge of Sleep’in altı bölümünün birden yayınlandığını ve dizinin platformda en popüler dokuzuncu proje olduğunu görerek şaşkına döndü.

Korku dizisi henüz Rotten Tomatoes’ta yer almasa da IMDb’de hayranlardan aldığı 443 incelemede neredeyse kusursuz bir 9.6 puana sahip. Markiplier (gerçek adıyla Mark Fischbach), dizide Dave Torres karakterini canlandırırken, Lio Tipton, Eve Harlow, Franz Drameh, Lisa Durupt, Trezzo Mahorro, Patti Allan, Braden Overwater ve Luis Javier gibi isimler de yan rollerde yer alıyor.

Markiplier, YouTube’da çeşitli korku oyunlarını oynayıp tepki videoları çekerek ün kazandı ve 37 milyondan fazla aboneye sahip. Kendisi ayrıca, dün paylaştığı bir video ile The Edge of Sleep’in erken yayınını duyurdu. Dizinin altı bölümünün tamamı Corey Adams tarafından yönetildi ve senaryolar Willie Block ve Jake Emmanuel tarafından yazıldı. Adams, yönetmenlik kariyerine 2009 yılında James Faulkner ve Vanessa Guide’ın başrolde olduğu aksiyon komedisi Machotraildrop ile başladı ve o tarihten bu yana yalnızca 2014 yapımı TV filmi Atlas Electric’i yönetti. The Edge of Sleep’ten önce senaristler Block ve Emmanuel, The Boys dizisinin oyuncusu Chace Crawford’un başrol oynadığı gizem/komedi filmi Reunion üzerinde çalışmış ve Michael Peña ve Bobby Moynihan’ın başrol oynadığı 2014 yapımı animasyon dizisi Chozen’in 13 bölümünden 10’unu yazmışlardı.

The Edge of Sleep’in oyuncuları son zamanlarda nerelerde yer aldı?

Franz Drameh, en çok The Gentleman filminde Benny rolüyle tanınıyor ve aynı zamanda Tom Cruise ve Emily Blunt ile birlikte Edge of Tomorrow filminde rol almıştı. Bu zaman yolculuğu temalı bilim kurgu epik filmi, Kasım başında Netflix’ten kaldırılacak. Lio Tipton, Miles Teller ile Two Night Stand filminde ve Ryan Gosling ile Emma Stone’un başrolleri paylaştığı Crazy, Stupid, Love filminde de rol aldı. Eve Harlow ise en çok iki sezon boyunca Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde Tess rolüyle tanınıyor ve John Slattery ile birlikte Paramount+’ta yayınlanan yapay zeka temalı bilim kurgu dizisi Next’te de yer aldı.

The Edge of Sleep’in tüm bölümleri şu anda Prime Video’da yayınlanıyor. Diziyle ilgili gelecekteki güncellemeler için Collider’ı takipte kalın ve The Edge of Sleep’i Prime Video’da izleyin.