Spor

Manchester United'dan kovuldu! Şimdi Avrupa devleri peşinde...

Yaşadığı skandal olayın ardından İngiliz ekibinin gönderdiği ve futbol yaşantısına Getafe'de devam eden Mason Greenwood yeniden dev kulüplerin radarında.

Abone Ol

Manchester United'da yaşadığı saha dışı olay nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sezon başında Getafe'ye kiralanan Mason Greenwood, gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takmış durumda. 

talkSport'un haberine göre, dünya futbolunun önde gelen kulüpleri Getafe'de kiralık olarak forma giyen sağ kanat oyuncusunu takımlarına katmanın peşinde. Barcelona'nın Mason Greenwood'u yakın takibe aldığı ve gözlemcilerle izlediği ortaya çıkarken, Atletico Madrid'in de İngiliz futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü. 

Öte yandan Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden talipleri bulunan genç futbolcu için Serie A devi Milan'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi.

İspanya'da hayata döndü

Hakkında açılan cinsel istismar ve şiddet soruşturmaları sonrası Manchester United'da kadro dışı bırakılan ve bir yıldan fazla süre futboldan uzak kalan Greenwood, hakkındaki suçlamaların düşmeşi sonrası yeşil sahalara geri döndü. Manchester United'ın kadrosunda düşünmeyerek Getafe'ye kiraladığı yıldız oyuncu, İspanya'da adeta fark yaratıyor. Getafe formasıyla 13 müsabakada forma şansı bulan 22 yaşındaki hücum oyuncusu, bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mason Greenwood aynı süreçte 3 asist üretti.