Spor

Mame Thiam kimdir, kaç yaşında ve nereli? Fenerbahçe’nin yeni transferi Mame Thiam hangi takımda oynuyordu?

Abone Ol

Gelecek sezonun transferi için sürpriz hamleler yapan Fenerbahçe, santrfor takviyesi yapmak için kolları sıvadı. Mevlüt Erdinç’in geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalması sebebiyle golcü transferine yönelen sarı-lacivertliler Mame Thiam’ı kadrosuna kattı. Peki, Mame Thiam kimdir, kaç yaşında ve nereli? Fenerbahçe’nin yeni transferi Mame Thiam hangi takımda oynuyordu? İşte detaylar…

MAME THİAM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? FENERBAHÇE’NİN YENİ TRANSFERİ MAME THİAM HANGİ TAKIMDA OYNUYORDU?

Sarı-lacivertli kurmaylar, Kasımpaşa’nın 27 yaşındaki golcüsü Mame Thiam ile bir otelde bir araya geldi. Yapılan bu görüşme sonucu Fenerbahçe, Mame Thiam ile her konuda anlaşmaya vardı. Kasımpaşa ile görüşmeler son aşamaya geldi.Thiam, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 12 gol attı, 5 de asist yaptı.

1992 yılında Senegal’de dünyaya gelen Thiam, forvet bölgesinde görev yapıyor. 1.85 boyunda ve 79 kilo olan Thiam’in, Fenerbahçe’yle transfer konusunda anlaştığı iddia ediliyor.

Kasımpaşa’nın golcüsü Mame Thiam geçen sezon Süper Lig ‘e geldi. 1992 doğumlu Senegalli santrfor geçtiğimiz sezonu 11 gol – 4 asist ile tamamladı. Ayrıca Thiam bu sezon Fenerbahçe’ye karşı da bir gol attı.

MAME THİAM KARİYERİ

Profesyonel kariyerine, 2010 yılında Inter ile başlayan golcü futbolcu, 27 yaşında. Daha sonra sırasıyla Avellino, South Tyrol, Lanciano, Juventus, Lanciano, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman, Kasımpaşa kulüplerinde oynadı.