Maarif Vakfı’nın babayiğitleri…

Abone Ol

Bir olgu düşünün; varoluş sebebi sizin varlığınıza kast etmek, sizi yok etmek ve bunun sonucu Ourobos gibi kendi varlığını sonlandırmak olsa da bu amaç uğruna her yolu mübah sayan bir olgu. Çoğunuzun tahmin edeceği üzere bahsedilen bu şer yapı FETÖ.

FETÖ nün kirli kumpaslarını güzel ülkem üzerinde çevirdiği bin bir şeytanlıkları aylardır yazıyoruz ve her seferinde biraz daha iğrenip hayret ediyoruz. Ancak bu konuyu başka bir açıdan ele alacağız.

Bu zehirli sarmaşık ülkemizin içinde hatta kalbinde büyüdüğü gibi aynı zamanda dışardan da zehirli kollarını boynumuza doladı. Bunu yaparken de çeşitli istihbarat örgütlerini basın yayın kuruluşlarını kullanmaktan çekinmedi. Bunlar bilindik şeyler tabi, asıl perdenin arkasında kalanlar var. Yıllarca insanların masum duygularını istismar ederek alınan bağışlarla yurt dışında yapılan okullar. Bu olgunun ne kadar korkunç boyutlarda olduğunu bu okullarda yetiştirilen FETÖ askerlerinin varlığıyla daha iyi anlıyoruz. Hizmet adı altında gümüş taslarda insanlara zehir götüren bu mahlûklar bizim mevcudiyetimizi yok etmek için hiçbir adilikten geri kalmadılar. Bunlar senaryonun kötü kısmı bide iyi kısmı var.

Asıl altını çizmek istediğimde bu kısmı. Şimdi bu zehirlerin birde panzehirleri var oda MAARİF VAKFI’NIN BABAYİĞİTLERİ. Yıllarca hizmet adı altında kandırıldık ya işte size gerçek hizmet erbapları. Gerçekten kutlu bir amaç için çalışan DAVA bilincini Hizmet bilincini benimsemiş başka bir amacı olmayan bu kutlu insanlar. Ülkelerini, düzenlerini ailelerini bıraktılar bu dava için. Hani bir ateş yanıyor ya o ateşten kaçmadılar avuçlarına doldurdukları sularla koştular yangını söndürmeye. Bir örnek vereyim; KOSOVA da kurulan okul bunlardan sadece biri. Kurulan diyorum bu kısım önemli çünkü, yerleşik algının aksine Kosova da bulunan FETÖ okulu devralınmış değil. Yani halen aktif olarak bir FETÖ okulu mevcut. Düşünün siz kendinizi değerlerinizi anlatmaya çalışırken diğer taraftan bulunduğu toprakların bütün imkânlarını kullanarak zehirli tohumlar eken birileri var. Buradan gerçek kutlu dava insanlarının işlerinin ne kadar zor olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Bu zorlukları bilmelerine rağmen hiç tereddüt etmeden bu kutlu vazifeyi üstlenen başta Maarif vakfına ve tüm öğretmenlerine, bilhassa okul müdürlerimize mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır diyen herkes adına çok teşşekkür ediyor, Allah (c.c) yar ve yardımcıları olmasını diliyorum.