Kültür Sanat

Limni Gölü Tabiat Parkı: Kış manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Limni Gölü Tabiat Parkı, kar yağışının ardından muhteşem bir kış manzarasına büründü. Zigana Dağı eteklerinde yer alan bu krater gölü, çevresindeki sarıçam, ladin ve köknar ormanlarının beyaz örtüyle kaplanmasıyla göz alıcı bir doğa harikasına dönüştü.

Abone Ol

Savaş Akın  - Diriliş Postası 

Mevsimin ilk karının ardından, Limni Gölü Tabiat Parkı’nda oluşan görsel şölen, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini artırması bekleniyor. Parkın işletmecisi Mustafa Eroğlu, karla kaplı manzaranın, önceki yıllara göre daha yoğun olduğunu belirterek, "Gölün karlı görüntüsü farklı bir boyut kazandırdı. Misafirlerimizi, odun ateşinde demlediğimiz çayımızla ısıtıyoruz. Yiyecek ve içecek bölümümüz açıktır, hizmetimize devam ediyoruz." dedi.

Ziyaretçi sayısında beklenen artış, parkın ulaşım yollarının da açık olmasıyla daha da mümkün hale geliyor. Ziyaretçilerden Muhammet Öztürk, "Kar ile suyun buluşması çok güzel. Donmamış bir göl ve etrafında kar olması gerçekten etkileyici. Herkesin gelip görmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Limni Gölü Tabiat Parkı, sunduğu huzurlu ve sakin ortamıyla doğa severlerin dinlenmesini sağlarken, kış manzaralarıyla da unutulmaz anılar biriktiriyor. Kış aylarının tadını çıkarmak ve bu eşsiz manzarayı görmek için Limni Gölü Tabiat Parkı'nı ziyaret etmeyi unutmayın!