Spor

Kylian Mbappe: Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir

Fransa, yarı finalde İspanya'ya 2-1'lik skorla yenilmesi sonucu EURO 2024'e veda etti. Karşılaşma sonrası konuşan Kylian Mbappe, "Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim. Eve dönüyoruz." dedi.

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

EURO 2024 yarı finalinde İspanya'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden Fransa Milli Takımı'nın kaptanı Kylian Mbappe, maç sonrası yaptığı açıklamalarda başarısızlığını kabul etti. Turnuva boyunca beklentilerin altında kalan Mbappe, şanssızlıklar yaşadı ve burnu kırıldığı için maçlara maske ile çıktı.

Turnuva boyunca akan oyunda gol atamayan Mbappe, tek golünü Polonya maçında penaltıdan kaydetti. Yarı finalde İspanya'ya karşı alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Fransız yıldız, "Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim. Eve dönüyoruz. EURO 2024 benim için iyi değildi" ifadelerini kullandı.

Mbappe, tatil yaparak dinleneceğini ve yeni bir döneme hazırlanacağını belirtti: "İyi dinleneceğim ve bana çok iyi gelecek. Sonra yeni bir döneme başlamak için hazırlanacağım. Yapacak çok şey var."

Bu arada, Real Madrid'in turnuva öncesi transferini açıkladığı Kylian Mbappe için gelecek hafta imza töreni düzenlemesi bekleniyor.