Dizi-Film

Kudüs Fatihi 11. bölüm izle full son bölüm! TRT Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle tek parça! (5 Şubat)

Kudüs Fatihi 11. bölüm izle full son bölüm! TRT Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle tek parça! 5 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde Süreyya, Askalan’da düşmanlarının elinde esaret altındadır. Üstelik onu Askalan kuşatmasının gerçekleşmemesi için koz olarak kullanıyorlardır. Gelişmeleri öğrenmek için Kudüs Fatihi 11. bölüm izle full son bölüm, TRT Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle tek parça (5 Şubat) bilgisi içerikte.

Abone Ol

Başrollerinde Uğur Güneş (Selahaddin Eyyubi), Dilin Döğer (Süreyya), Mehmet Ali Nuroğlu (Nureddin Zengi) ile pek çok başarılı oyuncunun rol aldığı Kudüs Fatihi dizisi 11. bölümüyle 5 Şubat akşamı yayınlandı. Selahaddin Eyyubi son bölümde Karategin'in kurtardığı Selahaddin sağ salim bulunmuştur. Selahaddin'i öldürmek niyetinde olan Gabriel de kıskıvrak yakalanmıştır. Kudüs Fatihi son bölüm akışını internetten kesintisiz seyretmek isteyenler için Kudüs Fatihi 11. bölüm izle full son bölüm! TRT Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle tek parça! (5 Şubat) bağlantısı ve kısaca 11. bölüm konusu yazımızda.

Kudüs Fatihi 11. bölüm izle full son bölüm! TRT Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm izle tek parça! (5 Şubat)

KUDÜS FATİHİ SON BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1'in sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümde beklenmedik bir mucize gerçekleşmiş ve Karategin’in kurtardığı Selahaddin sağ salim bulunmuştur.

Yarım bıraktığı işi tamamlayıp Selahaddin’i öldürmek isteyen Gabriel ise Selahaddin’in yoldaşları ve ağabeyi Turanşah tarafından kıskıvrak yakalanmıştır.

Artık Selahaddin ayaklanacak ve Askalan’ın fethi gerçekleşecektir.

Gabriel ise layığını bulacak ve Selahaddin’e yaptıklarının hesabını verecektir.

Ancak bir anda Dağın Efendisi ortaya çıkar ve Gabriel’i ortasına düştüğü ölüm çemberinden kurtarır.

Selahaddin ise her ne kadar Askalan’ı fethetmek için yanıp tutuşsa da aklında tek bir şey vardır…

Süreyya…

Selahaddin Eyyubi dizisi son bölümde, Askalan’da düşmanlarının elinde esaret altındadır Süreyya.

Üstelik onu Askalan kuşatmasının gerçekleşmemesi için koz olarak kullanıyorlardır.

Bir yanda küfre son vermek isteyen Sultan Nureddin ordusunu kuşatmaya hazırlarken diğer yanda Selahaddin adeta zamanla yarışacak ve Süreyya’yı ölümün pençesinden kurtarmak için kendisini tehlikenin ortasına atacaktır.

Selahaddin, düşmanlarının tuzaklarını aşıp Süreyya’yı kurtarabilecek midir?

Sultan Nureddin ve Selahaddin kutlu fetih yolunda Gregor, Viktorya ve Dağın Efendisi’nin hangi ölümcül tuzaklarıyla karşılaşacaklardır?

Haçlı cephesinin şeytani oyunlarına rağmen Hadis-i Şerif’e mazhar olmuş Askalan haçlı zulmünden kurtulacak mıdır?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi her pazartesi saat 20.00'de TRT 1'de...