Güncel

Kübra Aykut kaç yaşında, nereli? Kübra Aykut kimdir, neden öldü?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un hayatını kaybetmesi büyük yankı uyandırdı. Peki, Kübra Aykut kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İşte, detaylar.

Abone Ol

TikTok’ta “Kubrasal” kullanıcı adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, 26 yaşında İstanbul doğumluydu. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Aykut, Antalya’da yaşıyordu. Sosyal medyada paylaştığı enerjik ve eğlenceli içerikleriyle geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Aykut, özellikle “Kendime layık damat bulamıyorum” diyerek yaptığı kendi kendine düğün videosu ile büyük dikkat çekmişti.

Kübra Aykut Neden ve Nasıl Öldü?

Kübra Aykut, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, Hasanpaşa Mahallesi’nde bulunan lüks bir sitedeki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından gelen ilk bulgular, genç kadının intihar ettiğini işaret ediyor. Aykut’un intihar etmeden önce bir mektup bıraktığı ve sosyal medya hesaplarından son kez videolar paylaştığı öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Kübra Aykut’un Ölümü ile İlgili Detaylar

Kübra Aykut’un ölümünden kısa bir süre önce aşırı kilo kaybı ve ruhsal sorunlar yaşadığına dair paylaşımlarda bulunduğu biliniyor. Son olarak temizlik yaptığı videoları paylaşan Aykut’un vefatı, takipçileri ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cenazesi özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Kübra Aykut’un ani ölümü, sosyal medya camiasında derin bir iz bıraktı ve olayın nedenleriyle ilgili soru işaretleri devam ediyor.