Korkmuyoruz

Abone Ol

Korkmuyoruz artık. Geçtik o eşiği bayım. Korku korksun bizden ve siz korkun, meydanımız kalabalık.

Üzerimize üzerimize her gelişinizde yeni bir korku ürettiniz bayım. Korkutarak sindirme, sindirerek yönetme yoluna gittiniz.

“Bu kış gelmezse önümüzdeki kış mutlaka gelir komünizm” dediniz mesela, korkuttunuz, ölümü gösterip sıtmaya razı ettiniz.

“Sakın bu ülkeyi yönetmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin TSK müdahale eder” dediniz, milleti kendi ordusu ile tehdit ettiniz.

“Türk’ün Türk’ten başka dostu yok” yalanını pompaladınız uzun süre, ülkeyi içine kapattınız. Sonra unuttunuz söylediklerinizi , “Bir blokta yer almazsak yerler bizi” korkusunu ürettiniz, elimizde kalan son toprak parçasını işgal eden Batılı devletlere “Dost ve müttefik” ettiniz.

Ne zaman millet genetik kodlarına uygun seçimler yapmaya başladı darbelerle sindirdiniz.

Toplumdaki farklılıkları çok iyi kullandınız. Fitne tohumları ektiniz. Lâikliği savunan kesimlere “Bakın bunlar iktidara gelirse kara Fatmalar istila eder ülkeyi, karanlıklara gömülürüz” dediniz. “İran oluruz” dediniz, baktınız tutmadı “Malezya mı olacağız”ı devreye soktunuz. Alevi vatandaşlarımızın kapılarına çarpı işareti koyup “İşaretlediler işte bunlar kesecek hepinizi” yalanıyla korkuttunuz. Yayın organlarınızda dindar insanları vahşi, korkunç biçimlerde karikatürize edip kadınları “ Bu adamın 4. karısı olmak ister misiniz ?” sorusuyla ürküttünüz.

Kürt kardeşlerimizi “Hepinizi yok edecekler” , Türkleri de “Bölünüyoruz, vatan elden gidiyor” korkularıyla kandırdınız.

“Aman İsrail’le aramızı bozmayalım, mahvoluruz.” “Ortadoğu yangın yeridir, aman bulaşmayalım, zulümse zulüm, bize ne” dediniz.

Terör örgütlerine gizli destek verip, kendi halinde yaşayan masum insanları terörle korkuttunuz.

Saymayla bitmeyecek melanetleriniz 15 Temmuz’la tavan yaptı.

Şimdi de “AB müzakereleri dondurursa biteriz, medenî dünyanın dışına savruluruz, kur şuraya fırlar, bize mi kalmış dünyaya kafa tutmak” teraneleriyle meşgulsünüz. Daha dün aynı kafadan bir milletvekili “OHAL’i kaldır, başkanlık ve referandumdan vazgeç, Şanghay’ı unut AB çapasına sarıl, milli mutabakat yönetimini kur, 1$ 3TL’nin altına düşer.” yazdı Twitter’da. Sanki başımıza gelenler AB çıpasına sıkı sıkıya sarıldığımız dönemde gerçekleşmemiş, sanki PKK’nin hamileri AB ülkeleri değilmiş gibi şöyle dedi zımnen “Ne âlemi var kendi yoluna gitmenin, ver yuları ellerine sürdükleri yerde otlanalım, ne güzel işte…”

Fakat bayım, yıkıldı korku imparatorluğunuz. Milletin engin feraseti, hıyanetinizi deşifre etti.

Korkmuyoruz artık. Geçtik o eşiği bayım. Korku korksun bizden ve siz korkun, meydanımız kalabalık.