Magazin

Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı: Bir dünya param gitti

Ünlü şarkıcı Kobra Murat, Balat'ta yaptırdığı 4 katlı bina için çok para harcadığını ancak bir müteahhit tarafından dolandırıldığını açıkladı.

Abone Ol

Kobra Murat adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir televizyon programında müteahhit tarafından dolandırıldığını ve büyük miktarda para kaybettiğini anlattı. Daha önce 18 kilo altın ve çok sayıda gayrimenkule sahip olduğunu söyleyen Kobra Murat, yanlış anlaşıldığını belirterek gerçek mal varlığını açıklamıştı.

Kobra Murat'ın Mal Varlığı Açıklaması

Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Kobra Murat, "18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var" demişti. Ancak bu açıklamasıyla yanlış anlaşıldığını söyleyerek şu şekilde düzeltme yapmıştı:

"Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, ama yanlış anlaşıldı. Gerçek varlığımı açıklayayım: 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Arabam bile yok, işe otobüsle gidiyorum."

Kobra Murat ayrıca, insanlara yardım etmeyi sevdiğini belirterek, yolda sık sık para dağıttığını da dile getirmişti.

Belediyeye Seslendi: "Çatımızı Yükseltelim"

Son katıldığı "Aramızda Kalmasın" adlı magazin programında, Balat’ta yaptırdığı 4 katlı binadan bahseden Kobra Murat, binanın çatısına teras katı çıkmak istediğini ancak belediyeden izin alamadığını söyledi. Fatih Belediyesi'ne seslenen Kobra Murat, "Çatıyı yükseltelim, Galata Kulesi manzaralı güzel bir teras yapalım" dedi. Her katta tuvalet olduğunu, hatta jakuzi bile koyduğunu belirtti.

"Bir Dünya Param Gitti"

Bina yapımında çok para harcadığını dile getiren Kobra Murat, bir müteahhit tarafından dolandırıldığını ve büyük miktarda parasını kaybettiğini anlattı. "Altınlar gitmedi ama çok para harcadım. Hep çalıştım ama dolandırıldım" dedi.

Kobra Murat’ın bu açıklamaları, gayrimenkul yatırımları ve müteahhitlerle yaşadığı sorunlar nedeniyle büyük yankı uyandırdı.