Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan “karaktersizlik ve ihanet” itirafı!

Abone Ol

Geçtiğimiz hafta sonu milletin oyuyla seçilmiş 15 milletvekilini, FETÖ destekli Akşener’in liderliğindeki İP’e kiralayarak hem İP’in 25 milyon lira Hazine yardımı almasını sağlayan, hem Akşener’in 10 bin imza sorunun kaldıran Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir çarkı daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nunİP’ye yaptığı milletvekili kiralama yöntemiyle ile ilgili 2016 yılında çok sert sözler sarf etti.

23 Haziran 2016 tarihinde katıldığı bir programda konuşan Kılıçdaroğlu, vekil transferinin partiye ihanet olduğunu vurgularken, bunu yapacak vekillere “Karaktersiz” yakıştırması yaparak, şöyle demişti:

Seçmene ihanet

“MHP içerisindeki bu çalkantılarda 15-16 milletvekilinin AKP’ye transfer edileceği şeklinde bir duyum var ve bu duyum sadece benim duyumum değil. Bu karakterde milletvekili çıkar mı? İnanmak istemiyorum. Kendi partisine ihanet eden, kendi seçmenine ihanet eden karakterde bir milletvekili grubunu bu boyutta çıkacağını şahsen düşünmüyorum.” MHP’li vekillerin AK Parti’ye olmayan geçişini “İhanet” olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu’nun, vatandaşın iradesine ipotek koyması pes dedirtti.