Siyaset

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Özel'e sert mesajlar!

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert mesajlar verdi.

Abone Ol

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu, ayrıca genel başkanlık konusundaki düşüncelerini de paylaştı.

"Genel Başkanlığı Düşünürüm"

Kılıçdaroğlu, genel başkanlık görevine yönelik açıklamalarında, "Parlamentoya girdiğimde genel başkan olma düşüncem yoktu. Delegeler istediği için bu görevi üstlendim. Delegeler tekrar görev verirse, o zaman düşünürüm. Genel başkanlık zor bir görevdir, hakkını vermek kolay değildir. Genel başkanlık tartışmalarının dışında kalmak istiyorum. Parti delegeleri partinin geleceğini belirleyecektir" dedi.

6'lı Masa Sözleri Tutmadı

Kılıçdaroğlu, seçim döneminde kurulan 6'lı masaya ilişkin eleştirilerde bulundu. "6'lı masa oluşturulduğunda ve oy birliği ile karar alacağımız söylendiğinde, liderlerin sözlerini yerine getirmesi gerekiyordu. Ancak bu olmadı. Anketler kazanacağımızı gösteriyordu, fakat süreç benim de beklemediğim bir şekilde gelişti" şeklinde konuştu.