Kemal, Afrin’in intikamını istiyor!

Abone Ol

Afrin operasyonuna katılan askerlere moral ziyaretinde bulunan vatansever sanatçılara “reziller”, “güruh” diye saldıran Kemal’i bu sefer elimden kimse alamaz. Ancak Kemal’i ve avanesini durdurmak mümkün gözükmüyor. Seçim ittifakı yapacağı HDP’nin gözüne girmek için gözünü iyice karartmış…

Hatta gözlerine mil çekmiş. Kemal kör olmuş. Kör olmasa, güneyimizde kurulmak istenen terör devletini yerle bir eden kahramanlara moral veren sanatçılara bu kadar alçakça saldırmazdı…

Hatta bu saldırılarını yetersiz bulmuş olacak ki, “söylediklerimin arkasındayım. Az bile söylemişim” diyerek CHP’lileri de bu saldırı dalgasına katılmaya çağırıp, teşvik ediyor.

Afrin kahramanlarına moral veren sanatçılara “rezil güruh” diye çemkiren Kemal’i CHP yalnız bırakır mı? CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin Kent Konseyi acil koduyla harekete geçerek Kadıköy meydanında mavi/beyaz Yunan bayrağı rengi kıyafetle sirtaki oynayıp Yunan askerlerine moral verme alçaklığına imza attılar…

CHP’nin Eyüp ilçe başkanı, “Siz buna Kemal’e destek mi diyorsunuz? Destek dediğin öyle değil, böyle olur” diyerek; soluğu sanatçı Mustafa Keser’in sahneye çıktığı restoranın önünde aldılar. “Mustafa Keser nasıl olur da vatansever sanatçılara destek verir. Biz adamın ekmek teknesini kafasına geçiririz” mesajı veriyor CHP’li başkan.

Bay Kemal ve avanesinin saldırıları hayra alamet değil…

Kemal, TSK’nın Afrin’de etkisiz hale getirdiği 4 bin teröristin intikamını almak istiyor. Bunun için asker ve polisi hedef göstermeye cesaret edemiyor. Savunmasız sanatçıları hedef alıyor, hedef gösteriyor. Kemal’in, Afrin’in intikamını istediğini, bunun için sanatçıları hedef gösterdiğini anlamanız için daha ne söylemesi gerekiyor?

Şuandan itibaren vatansever sanatçılara yönelik bir saldırılar olursa sorumlusu Kemal’dir NOKTA!

KEMAL’İ SAKIN KIŞLAYA SOKMAYIN

HDP ile ittifak kurmak için takla üstüne takla atan; askere, polise, bayrağa, ezana saldırı üzerine saldırı düzenleyen, milletvekilleri ve parti yöneticilerinin arkasında duran, onların sırtını sıvazlayan Kemal’in Hatay’da Türk askerini ziyaret edeceği konuşuluyor.

Sakın haaa… Sakın!

Bay Kemal, Güneydoğu’da Kürt halkına hayatı zindan eden hendekçi teröristlere “arkadaşlar” dedi mi?

Dedi…

Afrin’de, Kobani’de, Münbiç’te Kürt halkını Türkiye’ye göçe zorlayan YPG teröristlerine “Vatanını savunan yoldaşlar” dedi mi?

Dedi…

Baykal’dan çaldığı koltuktan yönettiği CHP’nin milletvekilleri, “YPG’ye terörist diyemem. Elimde terörist olduklarına dair bir istihbarat yok “ dedi mi?

Dedi…

Terör örgütlerine yapılan operasyonlara karşı; terör örgütlerine kol kanat gerip; “Türkiye’de demokrasi, adalet ve özgürlük yok” dedi mi?

Dedi…

15 Temmuz gecesi sivil halkı, vatanseverleri, darbeye direnen askerleri şehit eden; FETÖ teröristlerinin tanklarından kaçıp, darbeye “tiyatro” dedi mi?

Dedi…

Teröristler, Suriye’den Türkiye’ye saldırıp halkımızı öldürürken; “Türkiye, Suriye’nin iç işlerine karışmasın. Eset’le görüşsün” dedi mi?

Dedi…

Terör örgütü, ABD’nin destek ve gözetiminde güney sınırınıza terör devleti kurarken; Türkiye’ye, “Afrin’e Türk askeri girmesin. Türkiye’nin Afrin’de ne işi var” dedi mi?

Dedi…

“Terör örgütü üyeliği, terör örgütü propagandası yapmak” gibi suçlamalarla cezaevinde yatan Demirtaş’a her ay bir CHP’li milletvekilini gönderen, bunun ortaya çıkması üzerine de, “Benden izin alıp gittiler. Hatta Selahaddin’e benden de selam söyleyin” dedi mi?

Dedi…

Şimdi de Erdoğan Afrin kahramanı askerleri ziyaret etti. “Ben de bir yerleri ziyaret etmek istiyorum” diyor.

İtirazım yok. Ama Türk askerini değil, Münbiç’te terör örgütü YPG ve onları koruyan ABD askerleri kucağını açmış seni bekliyorlar…

Haydi marş marş…