Gündem

Kazaya yardım etmek istedi: Kendi canından oldu!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde kaza yapan sürücüye yardım etmek için olay yerine giden Görkem Öztürk'e başka bir otomobil çarptı. 24 yaşındaki Öztürk hayatını kaybederken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Kocaeli'de, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli mevkiinde meydana gelen kaza, trajik bir olayla sonuçlandı.

30 Eylül 2024 tarihinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan olmaması üzerine, akaryakıt istasyonunda çalışan 24 yaşındaki Görkem Öztürk, yaralı olabileceğini düşünerek hemen olay yerine koştu.

Ancak Öztürk, kazayı gören ve yağış sebebiyle duramayan M.A.Ö. yönetimindeki başka bir otomobilin çarpmasıyla feci şekilde yaralandı. Çarpmanın etkisiyle Öztürk, metrelerce havaya fırlarken, çarpan otomobil defalarca takla attı. Olay yerinde ağır yaralanan Görkem Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Takla atan otomobilin sürücüsü ise hafif yaralandı.

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Öztürk’ün çarpmanın şiddetiyle havaya fırladığı ve otomobilin defalarca takla attığı anlar açıkça görüldü. Olayın ardından, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Bu acı olay, çevredeki vatandaşlar ve olay yerinde bulunan diğer sürücüler arasında büyük bir üzüntü yarattı.