Spor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklama

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Abone Ol

Çamlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin uzun bir maraton olduğunu ve ilerleyen haftalarda Kayserispor'un hakkettiği yerlere geleceğini vurguladı.Futbolda takımların zaman zaman hak ettiği puanları hanesine yazdıramadığına değinen Çamlı, "İki hafta önce Trabzonspor maçı oynadık. Futbolseverlerin keyif aldığı, ayakta alkışladığı bir oyun sergiledik. 89. dakikada Gökhan Sazdağı'nın gördüğü kırmızı karttan sonra her şey değişti. Oynanan oyunun karşılığı 2-2 değildi." dedi.

İyi oyunun bir süre sonra mutlaka puana dönüşeceğini dile getiren Çamlı, "Sahaya koyduğunuz oyun, futbolcuların ortaya koyduğu karakter her şeyin önüne geçer. Bu oyun zamanla puana da dönüşür. Bu ligde Kayserispor keyif veren ve izleyenleri mutlu eden futbol oynamaya devam edecek. Ben uzun yıllar yöneticilik yaptım, şimdi de kulüp başkanıyım. Kayserispor'un bu seneki oynadığı futboldan ben de çok mutlu oluyorum. Kayserispor ilk beş haftada oynadığı oyunun karşılığı puanları alamamış olabilir ama bundan sonraki süreçte hem iyi futbol oynayacak hem de puanlar alacak. Bundan şüphemiz yok." diye konuştu.