Gündem

Kayıp Narin'in acılı annesi seslendi: Narin olmazsa yaşayamam

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 7'nci gününde devam ediyor. Anne Yüksel Güran, “Okula az kaldı, bütün çocuklar kapımın önüne gidiyor. Okul karşımda, Narin olmaz ise yaşayamam” dedi.

Loading...

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için arama çalışmaları 7. gününde devam ediyor. Kızının bulunmasını bekleyen anne Yüksel Güran, yaşadığı zorlukları ve acıyı dile getirerek, "Okula az kaldı, bütün çocuklar kapımın önüne gidiyor. Okul karşımda, Narin olmazsa yaşayamam" dedi.

149 KİŞİLİK EKİP İLE ÇALIŞMALAR 7 GÜNDÜR DEVAM EDİYOR

Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde Narin Güran'dan haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirdi. Bölgeye 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri sevk edildi. Hem AFAD hem de jandarmanın yer aldığı 149 kişilik ekip tarafından yürütülen arama çalışmaları 7 gündür sürüyor.

"ÇİRKİN YORUMLAR GELİYOR"

Anne Yüksel Güran, sosyal medyada karşılaştığı olumsuz yorumlar ve asılsız iddialardan üzüntü duyduğunu belirtti. Güran, "O kadar çirkin yorumlar geliyor, çocuklarımı üzüyorlar. Devleti, polisi, jandarmayı meşgul ediyorlar. İnsan böyle bir durumda çocukla dalga geçemez. Bu tür yorumlar yapanlara yazıklar olsun" şeklinde konuştu.

Gözaltı olmadığını ifade eden Güran, devletin arama çalışmalarında titizlikle hareket ettiğini ve tüm aile üyelerinin de sorgulandığını söyledi. Güran, "Devletimiz iyi ki böyle bir şey yapıyor. Hepsini kızım için yapıyorlar. Biz de bu süreçte elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

"BÜTÜN AİLEM MAHVOLDU"

Anne Güran, "Bütün ailem mahvoldu. Kimseyi suçlayamıyoruz, sadece kızımın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Dünya malı Narin'den daha mı kıymetli?" diyerek, acısını ve umudunu paylaştı. Okulların açılmasına az kaldığını ve Narin'in yokluğunda yaşamanın zor olduğunu belirtti.

Narin Güran'ın bulunmasını bekleyen aile, Türkiye'nin dört bir yanındaki insanlardan destek ve yardım çağrısında bulunuyor.