Gündem

Katliam FETÖ’den, siyaseti Kılıçdaroğlu’ndan!

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon başından seyrettiği FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişiminden sonra o hainleri kurtarmak için türlü çabalara girmiş ancak FETÖ’cülerin enselenmesini engelleyememişti. Kılıçdaroğlu’nun elindeki siyaset malzemesi biterken, yine imdadına iş tuttuğu alçak örgüt FETÖ yetişti. FETÖ, hem özel yetiştirdiği teröristi Volkan Bayar’a Eskişehir OGÜ’de katliam yaptırdı, hem de Kılıçdaroğlu’na bunun propagandasını nasıl yapması gerektiğini bildirdi.

Erdoğan’ı suçladı

Ezberlediği FETÖ suflesini TBMM’deki Grup Toplantısı’nda dışa vuran CHP lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ’cü katilin mağdurlar ordusu oluşturmak için oynadığı oyun konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayarak, kirli plana şöyle alet oldu: “Bu noktaya nereden geldik? AK Parti’nin genel başkanı olan zat, “Tanıdığınız FETÖ’cüleri ihbar edin” dedi. Bir baktık ortalık ihbardan geçilmiyor. Bu katliamı yapan kişi, herkesi FETÖ’cü diye damgalamış. Bir cadı avı başlatıldı. HakimlerFETÖ’cü denilenleri araştırmadan hapse attı. Ölen kişilerin kanları vatandaşı muhbirliğe çağıranın yakasındadır.”

Kılıçdaroğlu, kriptoFETÖ’cülerinmasumlara yönelik operasyonlarına sevindirken, vatandaşın FETÖ ile mücadeleye verdiği katkıdan rahatsız olduğunu ortaya koydu.