Katil İsrail, kahrolup haritadan silinmedi mi hâlâ?

Abone Ol

Son günlerde İsrail, gemi iyice azıya aldı bildiğiniz gibi!.. Önce geçen cuma 1967’den sonra ilk defa Mescid-i Aksa’da Müslümanlar, cuma namazı kılamadı… Üç Müslüman kardeşimiz, Mescid-i Aksa avlusunda şehit edildi, onlarca yaralı vardı…

Daha sonra katil İsrail polisinin Mescid-i Aksa’nın Aslanlı Kapısı bölgesinde yatsı namazını eda eden cemaate, namazdan sonra yaptığı müdahalede Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri yaralandı.

Dün ise (21 Temmuz 2017) Mescid-i Aksa’da cuma namazını kılan Müslümanlar, katil ve terörist İsrail polisinin saldırısına uğradı. İlk belirlemelere göre ondan fazla kişi yaralandı.

Anlayacağınız terörist ve katil İsrail, topraklarını çaldığı Müslümanların ilk kıblesini de aşama aşama ele geçirmek için kontrollü bir gerilim ve çatışma siyaseti izliyor. Bizi en kötü senaryoya yavaş yavaş alıştırıyor, zihinlerimizi uyuşturuyor, duyarsızlaştırıyor ve biz Müslümanlar uyanmazsak zamanı gelince de altın vuruşu yapacak.

Hâlbuki Müslümanlar’ın birliği, dirliği; âlimlerimizin feraseti, üstün cesareti(!) vb. durumlara bakınca hiç böyle olmamalıydı!.. İsrail şimdiye kadar çoktan kahrolmuş, Filistin toprakları Müslümanlara iade edilmiş, dünya bu Siyonist İsrail belasından kurtulmuş olmalıydı!..

Daha dün Caner Taslaman ve Ebubekir Sifil, İslam dünyasını kurtaracak büyük bir münazaraya(!) imza attılar. Caner Taslaman’ın stüdyoya deve sidiği, hurma, zehir getirip İslam dünyasına, özellikle de Filistin’e, sirayet etmiş zehir durumundaki İsrail’i ortadan kaldırdığını sanmıştık. İslam âleminin tüm dertlerinin ilacı olacak bu münazara sonucunda da mı Siyonist İsrail, kahrolup haritadan silinmedi? Hayret!..

Ülkemizdeki hocaların, âlimlerin, cemaat önderlerinin birliği, dirliği, İslam dünyasının sorunları karşısındaki duyarlılıkları(!), kendi cemaatleri, fanları, izleyicileri ve kendi nefisleri için değil de İslam dünyasının sıkıntıları için mücadele ediyor olmaları(!) karşısında? Siyonist İsrail, kahrolup haritadan silinmedi mi hâlâ?

Hocalarımızın, televizyonlarda sakızın orucu bozup bozmadığını, tavuktan kurban olup olmayacağını, ikinci hanımı almanın hangi durumlarda caiz olduğunu tartışıyor olmalarına bakınca İslam dünyasının bütün sorunlarını çözdükleri için beyin fırtınası yaptığını düşünüyorduk. Ne yani Siyonist İsrail, kahrolup haritadan silinmedi mi hâlâ hayret!..

Bir hocamızın sürekli Hz. Âdem’in ilk insan, Hz. Meryem’in çift cinsiyetli olup olmadığı; kadınların özel günlerinde namaz kılmak, oruç tutmak, Kur’an okumak gibi ibadetleri yapıp yapamayacağı; herkesin uydurulmuş dine inanırken yalnızca kendini takip edenlerin indirilmiş dine inandığı gibi konuları gündeme getirdiğini görünce ben de sandım ki İsrail kahroldu, İslam âleminin tüm sorunları bitti, akan Müslüman kanı durdu… Ne yani bunların hiçbirisi olmadı mı? Siyonist İsrail, kahrolup haritadan silinmedi mi hâlâ?

Yanmaz kefen satışları rekor kırınca, sakalı şerif ziyaretinde artışlar olunca, hoca efendimize daha çok mürit kazandırınca, Türkiye’nin en eğlenceli televizyonunda Cem Yılmaz’a taş çıkartırcasına insanlara dini anlatınca tüm sorunlarımızın çözüldüğünü sanmıştım. Yoksa sürekli halay çekilen kanalda hocamız da bize pışşşıııkkk çekip alayımızla alay mı ediyordu? Ne yani Siyonist İsrail, kahrolup haritadan silinmedi mi hâlâ?

Müslümanlar hep birlikte tükürse tükürüğünde boğacağı katil sürüsü, Siyonist İsrail; ilk kıblemize saldırıyor, murdar ayaklarıyla mescidimizi çiğniyor, Müslüman kardeşlerimizi şehit ediyor, Müslüman kadını taciz ediyorsa tüm hocalarımızın hocalığı, Müslümanlarımızın Müslümanlığı, devlet adamlarımızın devlet adamlığı, mücahitlerimizin mücahitliği, hepimizin adamlığı ötede dursun!..

İSLAMOĞLU sıkıntı içindeyken kendi reklamını yapıp ayrılıkları körüklemen, tüm İslam kültür ve geleneğini yok sayman, canımıza OKUYAN katil sürüsü Siyonistler yerine TV ekranlarından ona, buna sataşman, eskiden müridi olduğun şarlatanın hâllerine bakmayıp bize hocalık TASLAMAN, Ümmet-i Muhammed’e faydalı olmadıktan sonra TV ekranlarını CÜBBELİ ya da cübbesiz dolaşman bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor!..

Ne yani Siyonist katil İsrail, hâlâ kahrolup haritadan silinmedi mi gerçekten!..