Güncel

Kanser hastası eşini öldürüp intihar etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli astsubay, kanser hastası eşini öldürüp, aynı tabancayla intihar etti. Kadının bir gün önce hastaneden eve geldiği, kanser tedavisi gördüğü ve eşi ile arasının çok iyi olduğu öğrenildi.

Abone Ol

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, emekli astsubay Erdoğan Canbazoğlu (71), kanser hastası eşi Dursine Canbazoğlu'nu (67) öldürdükten sonra intihar etti.

Dursine Hanım'ın bir gün önce hastaneden eve geldiği ve 4 aydır kanser tedavisi gördüğü, çiftin arasında iyi bir ilişkinin olduğu öğrenildi.

KOMŞULAR İHBARDA BULUNDU

Olay, sabah saatlerinde Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki 5 katlı binanın 3. katında gerçekleşti. Komşuların sesi duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasının ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

YENİ AMELİYAT OLMUŞTU

Sağlık ekipleri çifti hastaneye kaldırdı, ancak kurtarılamadılar. Uzun yıllardır çiftin komşusu olan A.L. olayı şöyle aktardı: “Sabah Dursine Hanım’ın ‘Yapma, yapma’ diye 3 kez seslendiğini duydum. Önce kapı kırıldı sandık ama gelen ses silah sesiymiş. Olayın ayrıntılarını polis ve ambulanslar gelince öğrendik. Dursine Hanım, 4 yerinden bağırsak ameliyatı olmuştu ve dün hastaneden çıkmıştı. Çok iyi komşulardı, temiz bir aileydiler, buna inanamıyoruz.”