Dizi-Film

James Gunn'ın Superman'i için büyük güncelleme: Krypto süper köpekle geliyor!

James Gunn'ın yönettiği Superman filminin çekimleri bir ay önce tamamlanmış olsa da, hayranları heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

Ünlü DC çizgi roman yazarı Mark Waid, Capes and Lunatics Podcast'inde yaptığı açıklamada, süper güçlere sahip köpek Krypto'nun 2025'te çıkacak olan Superman filminde yer alacağını doğruladı. Waid, daha önce Batman/Superman: World’s Finest ve ikonik Superman hikayesi "Kingdom Come"u yazmış, DC ve Marvel dünyasında önemli projelerde yer almış bir isim.

Waid, podcast'teki konuşmasında şunları söyledi:

 "Gunn’ın bu tür şeylere karşı saygılı yaklaşımını seviyorum ve bunu ciddiye alıyor. Filmde, ısı görüşüne sahip bir süper köpek var."

Bu heyecan verici detay, Superman’in 11 Temmuz 2025'te çıkacak olan ilk DCU filminde, yanında ikonik köpeği Krypto ile sinemaseverlerle buluşacağını gösteriyor. Gunn’ın Galaksinin Koruyucuları serisinde de görülen samimi hikaye anlatımı tarzı, bu filme dair beklentileri yükseltiyor.

James Gunn'ın Superman kadrosu belirlendi

David Corenswet, Superman rolünü üstlenirken, Lois Lane karakterini Rachel Brosnahan canlandıracak. Ayrıca Milly Alcock (Supergirl), Isabela Merced (Hawkgirl), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Frank Grillo (Rick Flag Sr.), Nathan Fillion (Green Lantern) ve Wendell Pierce (Perry White) da kadroda yer alıyor. Superman, 2025 yazında sinemalara geri dönüyor!