İyi ki varsın CHP!..

Abone Ol

Düşünüyorum da ülkede iyi ki CHP var. CHP olmasa ülkemiz; krizlere, kargaşalara, fitnelere karşı böylesine şerbetli olamazdı. Eğer ki CHP olmasa milletimiz arasında bu kadar birlik ve dirlik olamazdı. Milletimiz; değerlerine, dinine bu kadar sahip çıkıp onları koruyamazdı. Zamanla yozlaşıp kendi değerlerimizi terk etmediysek bunu CHP’ye borçluyuz. İyi ki varsın CHP!..

Bakıyorsunuz CHP iktidarında camiler ahıra çevrilmiş, Kur’an öğrenmek yasaklanmış, ezan Türkçeye çevrilerek ucubeleştirilmiş, bir şapka kanunu çıkarılarak yüzlerce insan asılmış ve şehirler bombalanmış; bir âlim (İskilipli Atıf Hocaefendi) kanun çıkmadan üç yıl önce yazdığı bir makaleden dolayı idam edilmiş. Bunları gören Müslümanlar ne yapmış? Özüne dönmeyi hatırlamış, kendine unutturulmaya çalışılan ne kadar değer varsa hepsine daha bir sıkı sarılmış; CHP dışında kim varsa orada saf tutup kenetlenmiş. Bunu sağlayan CHP’ye nasıl minnettar olunmaz? İyi ki varsın CHP!..

Millet İstanbul’un fethiyle gururlanıp fethin sembolü ve Fatih Sultan Mehmet’in yadigârı Ayasofya’ya gönülden bağlı iken CHP ne yapmış? Kiliseye çeviremediği için Ayasofya’yı müzeye çevirmiş. Millet hâlâ Ayasofya’da kılacakları bir namazın hayaliyle yanıp tutuşuyor, CHP hâlâ milletin değerleriyle vuruşuyor!.. Değerleriyle savaşta, düşmanlarıyla oynaşta olan CHP’ye karşı olmak da millet için hep revaçta!.. Millete bu bilinci kazandıran CHP’ye kızmak mı lazım, yoksa varlığı için dua mı etmek lazım? İyi ki varsın CHP!..

Millete sırtını dayayarak iktidara ulaşamayan CHP, darbelere alkış tutup darbecilerle iş tutmuş. Darbecilerle birlik olup başbakan ve bakan asmış, halka sürekli korku pompalamış; demir yumruk olup halkın kafasına inmiş hep. Ama millet ne yapmış? CHP yönünü nereye çevirmek istediyse tam ters istikamete yönelmiş, CHP’yi kalabalıklar içinde yalnız bırakmış.  Milleti hep bir arada tutmuş CHP’nin yaptıkları!.. Eee bu durumda CHP’ye teşekkür etmek gerekmez mi? İyi ki varsın CHP!..

28 Şubat gibi bir zulüm dönemi yaşatıp çeşitli şekillerde ayrışmış, birbirinden uzaklaşıp birliğini yitirmeye başlamış Müslümanların tekrar bir araya gelmesini, yek vücut olmasını sağlayıp milletin değerleriyle yoğrulmuş kadroların iktidar olmasını ve uzun yıllar iktidar kalmasını sağlayan CHP zihniyetine bir alkışı, bir teşekkürü çok görmeyin!.. Tek isteği, inandığı gibi yaşamak olanları hapislere tıkan; 28 Şubat’ın mimarlarını partilerine alıp meclise sokan CHP zihniyetini minnetle anmak(!) boynumuzun borcudur!.. Millete, milletin değerlerine bu kadar aleni savaş açmasa bizler CHP’yi sıradan bir parti sanacaktık. “CHP, bir parti değil; Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir.” sözüne vakıf olamayacaktık, O zaman CHP’ye kızmayıp CHP’nin kıymetini bilelim!.. İyi ki varsın CHP!..

Hiçbir zaman devletin, milletin yanında saf tutmayan; devlete savaş açan, millete ve değerlerine düşman olanlarla omuz omuza olan CHP’yi de anlayın bir zahmet!.. CHP olmasa teröre savaş açanla teröre kucak açan arasındaki farkı bu millet nasıl anlayacaktı? İyi ki varsın CHP!..