Spor

İşte Ali Koç'un gönlündeki teknik adam!

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Başkan adayı Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho konusunda erken adım atması nedeniyle Portekizli ismi ikinci plana iten Ali Koç, Benfica’dan ayrılması gündemde olan Roger Schmidt’i listeye aldı.

Abone Ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisiyle ‘ya tamam ya da devam’ maçına çıkacak olan Fenerbahçe’de yönetimsel hareketlilik son sürat devam ediyor. 2018’in dejavusunda Aziz Yıldırım ve Ali Koç yarışı ilk andan itibaren camiaya hareketlilik getirdi. Teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal’a her halükarda hoşçakal diyecek olan sarı-lacivertlilerde adayların sayısı gün geçtikçe artıyor.

RANDEVU İSTENDİ

Altı yıl aranın ardından koltuğunu devralmak isteyen Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho ile el sıkıştığını açıklaması taraftarları heyecanlandırırken, mevcut başkan Ali Koç’un ise hevesini kursağında bıraktı. Portekizli çalıştırıcıyı şimdilik alternatifler arasına bırakan Koç, Benfica’dan sezon sonu ayrılması beklenen Roger Schmidt ile temasa geçme kararı aldı. Alman teknik adamdan randevu talep edildi.