Gündem

İstanbul'da sağanak yağış! Yollar göle döndü

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli yağışlar, Gaziosmanpaşa ve Küçükköy mahallelerinde etkili olurken, caddeler suyla doldu, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Taksim Meydanı’nda da yağış, hem turistler hem de yerli halk için zorluklar oluşturdu.

Loading...

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışların; Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas'ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul Hava Durumu (5 Günlük):

  • 8 Eylül 2024: Sağanak yağış, sıcaklık 20°C, rüzgar 15 km/sa.
  • 9 Eylül 2024: Yer yer sağanak yağış, sıcaklık 22°C, rüzgar 20 km/sa.
  • 10 Eylül 2024: Ara ara sağanak, sıcaklık 21°C, rüzgar 18 km/sa.
  • 11 Eylül 2024: Hafif yağış, sıcaklık 23°C, rüzgar 12 km/sa.
  • 12 Eylül 2024: Bulutlu, sıcaklık 24°C, rüzgar 14 km/sa.

Çok Sayıda Kaza Meydana Geldi

Sağanak yağış nedeniyle D-100 Karayolu'nda çok sayıda kaza meydana geldi. Her iki istikamette trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, birçok ilçede etkili olmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Beylikdüzü başta olmak üzere Avrupa Yakası'ndaki birçok ilçede etkili olan yağış nedeniyle D-100 Karayolu'nda çok sayıda kaza meydana geldi. Art arda oluşan kazalar nedeniyle D-100 Karayolu'nun her iki istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Beylikdüzü'nde, kısa mesafede meydana gelen iki kaza ve yolda kalan araçlar nedeniyle sürücüler geri geri giderek yan yola girdi. Avcılar'da bir servis otobüsü ile 3 aracın karıştığı zincirleme kazada ise araçlarda maddi hasar meydana geldi.