Gündem

İstanbul'da facia, Adıyaman'da temel atma!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen 1 kişinin öldüğü 38 kişinin ise yaralandığı feci kazada, gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çevrildi. Olay yerinde can pazarı yaşanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Adıyaman'da temel atma törenine katılması ise vatandaş nezdinde tepkilere neden oldu.

Abone Ol

Bugün İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen metrobüs kazası, şehrin ulaşım sisteminde ciddi bir soruna işaret ederken, Beylikdüzü yönüne giden bir metrobüsün bariyerlere çarpması sonucu yaşanan kaza, 1 kişinin öldü, 38 kişinin yaralandı. Kazanın ardından metrobüs hattında seferler durduruldu ve olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 şoför ile 1 denetim amiri gözaltına alındı

Küçükçekmece Sefaköy'de meydana gelen kazada, metrobüs bariyerlere çarptı ve yolcular arasında panik yaşandı. Kazada iki kişi metrobüs altında kalarak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle metrobüs hattındaki seferler durduruldu ve 2 şoför ile 1 denetim amiri gözaltına alındı.

İstanbul'da facia yaşanırken İmamoğlu, Adıyaman'da! 

Bu sırada feci kazanın yankıları devam ederken Adıyaman'da temel atma törenine katılan Ekrem İmamoğlu'nun yokluğu dikkat çekti. Sosyal medya hesabından temel atma törenine katılacağını bildiren İmamoğlu, kaza alanında çalışmalar devam ederken şu paylaşımda bulundu: 

"İBB olarak Gölbaşı ilçesinde 5 dönümlük çok güzel bir kent parkı yaptık. Ayrıca Yaylakonak’ta depremde ağır hasar alan ve sonrasında yıkılan 54 metre uzunluğunda bir köprünün inşaatını tamamladık ve açıyoruz."