Gündem

İstanbul Küçükçekmece’deki metrobüs kaza anı kamerada!

Küçükçekmece'de metrobüs kaza yaptı. Sabah saatlerinde yaşanan kazada 1 kişi ölürken 50 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredekilere hastanelere kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Küçükçekmece Sefaköy'de metrobüs kazası meydana geldi. Bir metrobüs, bilinmeyen bir nedenle bariyerlere çarptı ve yolcular arasında panik yaşandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken, metrobüs altında kalan iki kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

Beylikdüzü yönüne giden metrobüsün karıştığı kazada 1 kişi ölürken 2'si ağır 50 yaralı olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle metrobüs hattında seferler durdu. Olay, Beyaz Yol çalışmasının yapıldığı noktada gerçekleşti. Metrobüs şoförü, ana yola girmesi gereken yerde yola girmeyip metrobüs yolunda devam etti. Yönlendirme aracını son anda gören şoför ani bir fren yaptı, ancak bu yeterli olmadı. Direksiyonu sağa kırarak ters yönde giden başka bir metrobüse çarptı. Kazaya ilişkin, 2 şoför ve 1 denetim amiri gözaltına alındı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kazanın anına ait güvenlik kameraları görüntüleri elde edildi. Kaza nedeniyle metrobüs hattında uzun araç kuyrukları oluştu ve ekiplerin çalışmaları devam ediyor.